Gravid uke 22 (21+6) 

Jeg er nå godt over halvveis, tiden går for såvidt fort. Men den går litt tregere nå enn hva den gjorde en periode…. Kanskje fordi ting har roet seg litt ned, og døgnet har endelig nok av timer. 

Form i uken som gikk! 

Rimelig bra vil jeg si. Bekkenet er OK så lenge jeg ikke tar meg for hardt ut. Jeg er fortsatt trøtt, men tar akkurat det med et smil (stort sett). Magen er fremdeles treg, men det går ok. Egentlig har den siste uken vært relativt god altså, må jeg si. 

Vektoppgang så langt! 

Samme, ca. 10 kg. 

Aktivitet siste uken! 

Middels. Jeg tar det med ro, men prøver å være aktiv i hverdagen og ikke bare sitte eller ligge. 

Spesielle carvings!

Jeg undres litt over dette, for stort sett føler jeg at jeg ikke har noen. Men den siste tiden har jeg hatt ekstremt lyst på pizza Grandiosa original av alle ting 😱Jeg liker ikke den pizzaen noe godt en gang…. Men oftere tenker jeg på at det hadde vært godt, helt merkelig. Jeg har ikke turt å kjøpe den, i fare for å få en meget ugunstig «must have» 😅 

Kosthold i uken som gikk! 

Helt greit. Spiser karboredusert så godt som jeg kan, selv om jeg ikke er noe strikt i den forstand. 

Aktivitet i magen! 

Det er definitivt aktivitet iallefall. Mini blir stadig sterkere, og nå er det mere spark jeg kjenner. Før var det en slags «romling», nå er det små søte spark. Men jeg skal fremdeles ha tid til å kjenne etter, kjenner ikke noe når jeg er i bevegelse. Jeg har til og med sett sparkene utenpå magen ❤️ Men da skal jeg ha tid til å fokusere på det, og se akkurat i det øyeblikket mini sparker. Jeg har også kjent spark utenpå, men må igjen ha tid til det. Mini gir iallefall tydelige trivselstegn. Jeg gleder meg til mannen også får oppleve det, er vel like rundt hjørnet håper jeg. 

Tanker! 

Jeg tenker veldig mye på neste milepæl, 24 uker. Fra uke 24 gjør de alt for å redde baby 💙 Men, jeg kjenner også på at jeg veldig gjerne ønsker å gå hele svangerskapet. Selv om man sikkert blir lei på slutten, så vil jeg at mini skal være ordentlig ferdig før han kommer ut. 
Fødsel har jeg nøytral tanke på. Vet jo ikke enda om jeg får føde selv en gang, selv om jeg ønsker det. Morkaken MÅ iallefall flytte seg, for at jeg skal få naturlig fødsel. Håper på det beste. 

Ukas magebilde! 


Jepp, han tar sin plass kan man si ❤️💙


Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s