Ønsker du konsultasjon med meg?

Jeg er åpen for konsultasjoner via telefon, med dem som føler behov for det. Dette er noe jeg etterhvert har gjort mye av, og jeg stortrives med det. Jeg har stort sett flere konsultasjoner hver dag (utenom helger såklart), ofte i forbindelse med kurs. Men jeg er også åpen for single konsultasjoner, om noen trenger det.

For en konsultasjon tar jeg kr. 500,- dette er altså pris inklusive moms. Så ingenting kommer i tillegg. I tillegg bruker jeg god tid på en samtale, alt opp mot en hel time. Ved ønske om å fortsette med konsultasjoner (det er selvsagt ingen videre kjøpsplikt), senker jeg prisen til 400 kr. inkl moms.

Du kan også velge å kjøpe en pakke på for eksempel 4 samtaler, til kr.1499,- om du ønsker det. Pakke med 8 samtaler til 2599,- Alle priser jeg oppgir er inkl. moms. En samtale pr. uke bruker å være en fornuftig intervall. Når det gjelder tidspunkt som samtaler kan gjennomføres, prøver jeg å være meget fleksibel. Alt fra tidligst klokken 10.00 på morgenen, frem til senest klokken 20.00 på kvelden. Av og til strekker jeg meg enda lenger, om det virkelig blir vanskelig innenfor nevnte tidspunkter.

I tillegg til samtale med meg, kan mitt telefon nummer brukes til å sende SMS til utenom samtaler. Om man føler man virkelig står fast, eller føler for å «prate» om noe.

Så hva kan du få ut av slike konsultasjoner? 

  • Du kan spørre om det du lurer på, det du virkelig føler deg usikker på.
  • Du kan ikke minst få veldig økt motivasjon til din livsstilendring. Alle mine kunder føler det hjelper utrolig mye å ha en i bakhånd, og de blir motivert av å vite at de har en samtale å se frem til.
  • Du vil få hjelp til å tilpasse livsstilen etter din egen livssituasjon og ønsker. Vi er alle forskjellige mennesker, og trenger individuell tilpasning for at det skal fungere. Trives man ikke, holder det heller ikke i lengden.
  • Målet er alltid at du som kunde skal klare å nå dine mål, selv om jeg ikke kan love et visst vekttap pr.uke (jeg kan dessverre ikke styre hver enkelt sin kropp 😉
  • Jeg hjelper deg til å se et mer helhetlig bilde av hva det vil si å endre livsstil, og jeg hjelper deg til å finne verktøy du kan bruke for å lykkes i ulike situasjoner.

img_1917

Jeg hjelper deg gjerne, og om du lurer på noe angående dette tilbudet kan du sende mail til info@lavkarbohelsse.no Du kan også bestille konsultasjon ved bruk av samme mailadresse 🙂

Kanskje vi snakkes? 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s