Endelig over den magiske grensen!


Denne graviditeten er spennende på både godt og vondt, jeg ønsker virkelig at jeg skal klare å roe meg mer ned fremover. Jeg har tatt noen grep, og blant annet bedt om oftere timer hos jordmor. Jeg var hos jordmor igår, da var det 4 uker siden sist. Nå skal jeg faktisk innom jordmor igjen allerede fredag neste uke, og det er faktisk utrolig godt å tenke på. Jeg merker virkelig at 4 uker var langt imellom, og jeg hadde kortere tid mellom kontrollene i Volda.

Nå vet jeg jo at «normalen» er at man har kontroll hver 4 uke, men jeg føler ikke at jeg passer inn i den normalen 🙂 Jordmor sa det så fint igår, oss IVF`ere er ofte mer bekymret enn andre som blir naturlig gravid selv. Det er nok mye i det, for man går igjennom en lang prosess. Endelig blir man gravid, og da er man fryktelig redd at noe skal gå galt. Jeg jobber intenst med meg selv, og føler at jeg ble en del beroliget av å være hos jordmor igår. Hun tok seg god tid til å forklare, svare på spørsmål osv. Jeg har hatt en del smerter siste tiden, både i nedre mage og i korsrygg. Tankene kommer jo, når smertene er som værst. Men som jeg selv har tenkt innerst inne, så bekreftet hun vel bare det som jeg egentlig har visst. At det er bekkensmerter, aller mest sannsynlig.

Jeg har det greit altså, jeg klager ikke sånn sett. Jeg føler bare at det er veldig betryggende å gå litt oftere til kontroll, og lufte tanker osv. Jeg prøver virkelig å ikke legge for mye av min frykt over på mannen her hjemme, jeg vil liksom ikke at han skal bli like bekymret som meg. Altså, vi snakker om det meste altså 🙂 Men, jeg prøver å ikke prate om det hele tiden. Da smitter det fort over, og jeg ønsker at han skal fortsette å ha det bra og være glad.

Nå er jeg jo krysset den såkalte magiske grensen, endelig er jeg passert 24+0. Idag er jeg 24+1, og det føles fantastisk ❤ Jeg er så glad og takknemlig for den lille i magen, jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noe annerledes. Selv om jeg er engstelig og redd, er jeg også glad og takknemlig. Jeg koser meg også, sitter ikke bare å bekymrer meg altså. Egentlig har det besøket hos jordmor igår, og det at jeg passerte 24 uker igår, gjort at jeg har senket skuldrene noen hakk.

I tillegg så har jeg jobbet en god del i det siste, med noe veldig spennende. Jeg er så spent at jeg er nesten kvalm 😀 Om dere følger med ikveld, får dere vite det via Facebook siden min (Lavkarbotips). Det er faktisk utrolig godt at jeg kan jobbe, selv om jeg har smerter. Jeg vet virkelig med meg selv at jeg ikke har det noe bedre om jeg skulle kastet inn håndkleet. Det er ikke bra med for mange timer til å tenke på det man ikke burde bruke tid til å tenke på 🙂 Det er rett og slett godt å ha ting å fokusere på, slik at dagene ikke blir for lange.


Akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg er passert 24 uker, nå kan det bare bli bedre og bedre ❤ Lå forresten helt på normalen på symfysemålet også, selv om jeg vet at det ikke er viktig. Så føles det bra allikevel ❤

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

1 svar til Endelig over den magiske grensen!

  1. therese sier:

    Spennende og følge deg og graviditeten din 🙂 Du har faktisk termin på 5års dagen til jenta mi 😀 Har PCOS og prøver på nr 2 nå, men det lar seg drøye ser det ut til 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s