Gravid uke 25 (24+2) 

Form i uken som gikk! 

Den har vært litt opp og ned, de siste dagene mest opp 🙂 Jeg føler jeg nå er på god vei til å slappe mer av, jeg var altfor engstelig og det gjør jo formen dårligere enn hva den nødvendigvis er. Jeg har fremdeles smerter i rygg/bekken og nedre mage, men vet dere hva? Det har blitt bedre, bare av at jeg begynte å slappe av mer. Jeg slapper nok også mer av, siden jeg skal få oftere kontroller fremover. Det hjelper å vite at jeg slipper å gå en hel mnd. før jeg får snakke med jordmor igjen, jeg synes det er for lenge. Rart hvor forskjellige man kan være, andre gravide kanskje synes det er for ofte 🙂 

Vektoppgang så langt! 

Fremdeles 11 kg 😉

Kosthold siste uken!

Helt greit, har ikke spist så veldig mye. Men matlysten har kommet noe tilbake, når formen er bedre. 

Jobb! 

Fantastisk, er så glad for at jeg kan jobbe. Svangerskapet hadde blitt langt visst ikke. Godt å ha noe å tenke på og bruke hodet på, annet enn å bare tenke på hva som kan skje eller at jeg har vondt for eksempel. Da er det mye bedre å bruke tid på å hjelpe andre fantastiske mennesker, til et lettere liv og bedre helse ❤️ 

Aktivitet sist uke! 

Altfor lite…. men de dagene jeg har prøvd å være mer aktiv har jeg fått ganske vondt i ryggen. Jeg skal allikevel prøve å få til en gåtur nesten hver dag fremover, ikke lange turer. Men 15-20 min kan være nok, jeg må prøve meg frem etter formen. 

Liv i magen! 

Om det er 😅👶🏻💙 De sier man ikke skal kjenne liv hver dag, før fra uke 28. Men jeg må innrømme jeg hadde blitt bekymret om jeg gikk en dag uten. Nettopp fordi mini er så aktiv, kjenner han jevnlig gjennom hele dagen. Enkelte dager kan jeg kjenne mindre av han, men dag ligger han nok og sparker bak mot ryggen. Da kjenner jeg ikke noe særlig, men merker han nå minst 3-4 ganger iløpet av dagen allikevel. Jeg har kjent den lille daglig siden uke 18-19. Så det hadde vært rart med en dag uten liv. Favorittstedet hans for spark er nedre del av magen (ved trusekanten) og nedi høna og rumpa 😅 veldig behagelig 🙈 

Spesielle tanker! 

Akkurat nå jobber jeg med å beholde roen, og jeg har en god følelse på det nå. Skal til jordmor igjen allerede fredag neste uke, og jeg selv er mye roligere. Snart skal vi på Haukeland også, regner med de skal ta UL da. Men er egentlig ikke helt sikker på hva som skal skje der, så vi får se. 

Uansett så har jeg det mye bedre nå, og det føles veldig bra å klare å slappe av litt. 

Magen! 


Kula mi 😍👶🏻💙

Annonse! 

Husk at jeg har lanseringstilbud på Inspirasjonsguiden min. Det er rett og slett en liten bok på 72 sider, med 36 oppskrifter på både frokost/lunch/kvelds, middager og noe søtt til kos. I tillegg er det mye god informasjon om mental trening, tips, råd og informasjon rundt endring av livsstil. Lanseringstilbud er til kun kr.149,- +porto det varer frem til 13.november. Fra 14.november blir ordinær pris kr.169,- +porto. Du finner Inspirasjonsguiden i nettbutikken her (adlink) 


Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s