Nydelige babyklær i posten

Jeg føler meg så heldig, mottok de mest nusselige babyklærne i posten idag. De kommer faktisk fra en bloggleser, noe som gjør at jeg blir ekstra rørt. Var så spent da jeg åpnet pakken, og der var det så mye fint. Både hjemmestrikket, som jeg bare elsker. I tillegg til en søt liten body, noen babykluter og halsklede.

Hva jeg har gjort for å fortjene det vet jeg ikke helt, men tusen hjertelig takk, Vibeke. Det var helt nydelig, alt sammen ❤

dsc_0183

Så utrolig fint og søtt til små babyføtter og hender.

dsc_0186

dsc_0187

Han skal heller ikke fryse på det søte lille hodet sitt ❤

dsc_0188

dsc_0189

Helt nydelig sett med hjemmestrikkede klær ❤

dsc_0190

Pluss en body og kluter. Kan vel ikke si så mye annet enn at jeg er fryktelig rørt og takknemlig. Jeg blir rørt av at andre som jeg ikke kjenner så godt, tenker på oss og faktisk synes at det er stas at vi skal bli foreldre til en liten baby.

Det betyr mye for meg, Vibeke, og det betyr mye for mannen min ❤ Vi er veldig heldige, tusen hjertelig takk skal du ha. Det var ikke noe vi forventet på noen som helst måte, men du har jo et hjerte av gull så!

Nå skal denne rørte kommende mammaen, bake kake til selskap for den kommende pappaen. Imorgen skal vi nemlig feire at han ble 39 år på tirsdag som var, så da får vi familie på besøk ❤ 

Ønsker alle og enhver, spesielt deg Vibeke, en skikkelig god lørdag!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

1 svar til Nydelige babyklær i posten

  1. vibeke sier:

    Dette fortjente du/ dere. Du er bare så herlig, så når noen er snill og god mot mg, da er jg det igjen. Får håpe det passer til nurket. Kos dere. Klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s