Din inspirasjonsguide til en sunnere livsstil! 

På torsdag som var åpnet jeg salget for min nye inspirasjonsguide. Den er på 70 sider, har 36 oppskrifter totalt og en haug med tips og råd. Samt meget nyttig informasjon om lavkarbokosthold og hva det innebærer. 

Nå er det lanseringstilbud frem til 13.november, nå får du altså Inspirasjonsguiden for kun kr.149,- +fraktkostnad. Ordinær pris fra 14.november blir kr.169,- + fraktkostnader. Du kan bestille ditt eksemplar her (adlink) 


Jeg vil gjerne fortelle hva jeg har tenkt på når jeg har skrevet denne. Jeg har jobbet med den en god stund, og resultatet har altså blitt en liten bok på 70 sider. Jeg ønsket å gi videre min taktikk til dere, hvordan jeg løste min livsstilsendring. Jeg hadde store vektproblemer, som dere vet. Dette førte med seg depresjon, håpløshet og følelsen av at ting aldri kom til å bli bedre. 

Allikevel fant jeg et glimt av lys, der nede i mørket. «Noe» fikk meg til å kjempe, istedenfor å gi opp og legge meg under kniven. Jeg oppdaget at jeg hadde tenkt helt feil, og alt jeg hadde gjort tidligere bare var tullete. Både mentalt og i henhold til hvordan jeg løste delen med kostholdet. Sultekurer hadde jeg brukt mange av…. 

Derfor har jeg nå et inderlig ønske om å dele min taktikk med dere, samtidig som jeg oppfordrer deg som leser til å bli kjent med deg selv. Hvem er du, og hva passer egentlig for akkurat deg? 

Inspirasjonsguiden handler om mental trening og endring av kosthold, i en fin kombinasjon. Jeg har bevisst valgt å ikke fokusere kun på en form for lavkarbo, da vi alle er forskjellige. Du vil altså få veiledning til å velge din variant av lavkarbo, og råd til hvordan du skal gå frem for å finne din variant. Hva du må være obs på osv. 

Du vil altså få oppskrifter, samt en grundig forklaring på lavkarbo og hvordan du utfører det i praksis. Den mentale delen av en livsstilendring er kraftig undervurdert, det har så mye å si. Allikevel blir det dessverre ofte glemt, til fordel for overfokus på vekttap. Det er ikke bra…. Jeg sier ikke at alle overvektige er psykisk syke, selvsagt ikke. Men den mentale biten må på plass, først da kan du lykkes. 


Sikre deg ditt eksemplar nå, jeg håper virkelig at mange kan få utbytte av den her. Du finner den altså HER på tilbud, frem til neste søndag. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s