God morgen fra vinterland

Det er godt det er en ny dag, for dagen igår var ikke så veldig bra. Heldigvis er dagen idag mye bedre, så det er deilig. Kort fortalt måtte jeg til legen, og det var hakket før turen gikk til Haukeland sykehus. Nå høres det veldig dramatisk ut, og det var det sånn egentlig ikke. Problemet var at jeg våknet med fryktelig vondt i magen igår. Jeg ringte føden først, de anbefalte meg å gå til lege her ute først og så fikk han avgjøre om det var nødvendig at jeg ble lagt inn. 

Smerten avtok litt etter litt, men jeg hadde fremdeles veldig vondt da jeg kom til legen. CRP var veldig fin, samme med urinprøven. Samtidig så var spørsmålet om jeg skulle legges inn for nærmere sjekk, eller ikke. Var ikke noe som tilsa at det var noe galt med baby, det var heller et spørsmål om noe var galt med meg. Siden det var så vondt på et punkt, samme hvor han trykka på magen. Siden jeg ikke var verre, og prøvene var så og si greie, fikk jeg velge om jeg ville reise hjem eller legges inn der og da. Jeg spurte om han mente det var trygt å reise hjem, og sa om han mente det så ville jeg det. 

Fikk velsignelse på det, med klar og tydelig beskjed om å kontakte lege igjen om det ble verre. Eller om det ikke slapp taket, for det er visst ikke meningen at det skal være sånn. Uansett, jeg reiste hjem og var pjusk. Men smerten har avtatt mer og mer, og nå er jeg bare litt øm om jeg trykker litt på magen. Har legetime igjen på fredag uansett, så om jeg beholder formen jeg har nå venter jeg til da. Baby sparker og er veldig livlig, så jeg er ikke bekymret for han 💙👶🏻 Fikkfor øvrig et brev fra legen min igår, som jeg skal gi til evt annen lege jeg må oppsøke. Så jeg er i de beste hender 😊

Det ble heller kort historie lang dette her nå 😅

Uansett, våknet til aldeles nydelig vær ute. Solskinn og snøen ligger fremdeles, da det er ganske kaldt. 


En liten, halv kopp kaffe med krem gjorde godt i kroppen ❤️Ganske nydelig med snø, og kjøreforholdene ble betraktelig bedre når det ble kaldere. Dere ser det kanskje ikke, men det går hester nede ved fjøsen som hører huset til. Det er ikke våres da, er husvertene sine og dem som styrer med de. De er så flotte de hestene❤️Ja ja, husvertene også for den skyld 😊


Trøtta på trappa er fornøyd 😊 fikk sove veldig godt i natt, og våknet opp til dette nydelige vinterlandet. Da er livet godt å leve 😊 

Annonse! 
Husk at jeg har lanseringstilbud på Inspirasjonsguiden min. Det er rett og slett en liten bok på 72 sider, med 36 oppskrifter på både frokost/lunch/kvelds, middager og noe søtt til kos. I tillegg er det mye god informasjon om mental trening, tips, råd og informasjon rundt endring av livsstil. Lanseringstilbud er til kun kr.149,- +porto det varer frem til 13.november. Fra 14.november blir ordinær pris kr.169,- +porto. Du finner Inspirasjonsguiden i nettbutikken her (adlink) 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s