Gravid uke 26 (25+5)

Form i uken som gikk! 

Ja, ikke så værst ikke så værst. Har i grunnen hatt den beste uken på lenge. Ikke slitt veldig med noe egentlig, sovet godt om nettene og ikke for mye smerter heller. 

Vektoppgang så langt! 

11-12 kg… vekta varierer litt, og den kan faktisk variere med 2-3 kg på bare et par dager. 

Kosthold i uken som gikk! 

Ikke verdens beste, men har holdt bra blodsukker. Nå er jeg midlertidig veldig på plass igjen, føles skikkelig godt. I perioder blir det bare ikke helt optimalt. 

Bevegelser i magen! 

Joda, han er definitivt der inne 💙👶🏻 Men det varierer hvor mye jeg kjenner han nå. Ligger han og sparker ut mot magen, kjenner jeg ekstremt mye aktivitet gjennom dagen. Ligger han og sparker inn mot ryggen, kjenner jeg ikke så mye. Kjenner han allikevel altså, men ikke så mye eller ofte. Er ikke stressa for det, regner med det er normalt. 

Aktivitet i uken som gikk! 

Medium 😊 Akkurat passe i grunnen. 

Ting som skal skje! 

På torsdag skal vi på Haukeland, regner med det er vekstkontroll på den lille som er på planen. Jeg følger den kurven på helsekortet helt «perfekt», men siden de påviste svangerskapsdiabetes er vel kontroll en følge av det. Uansett gleder vi oss til å se den lille igjen, og håper vi får en ekstra bekreftelse på kjønn 😊 

Utstyr til den lille! 

Nja, her har vi litt å gå på. Jeg må si det at jeg har holdt litt tilbake, og avventet. Men noe har vi klart. Vi skal få vugge av mamma, eller få låne heter det vel. Den vugga har vært i familien lenge, og nå er det vår tur til å låne ❤️ Har ikke fått den i hus enda. 

Mamma skal lage ammepute og babynest, vi var å plukket ut stoff forrige torsdag. 

Vi har litt klær, men langt fra nok. Målet er å få handle mer der på torsdag som kommer, om vi da vet kjønnet 100%. Tror fremdeles det er gutt da 😉 Men vi får nok en del klær også, til jul for eksempel. 

Vi er veldig på utkikk etter barnevogn for tiden, der tenker vi å kjøpe brukt. Har ikke helt tatt noen avgjørelse enda, men har noen aktuelle. 

Målet vårt er i grunnen å bli mest mulig ferdig før jul, slik at vi kan slappe av med det etter jul. 

Magen min nå! 


Den vokser ganske fort nå synes jeg 😊 Kjøpte mine første mammaklær på torsdag, så dette bildet er fra 25+1

Annonse!

Trenger du hjelp, oppskrifter, motivasjon og inspirasjon til å bli sunnere? Jeg har laget en inspirasjonsguide, som tar for seg både mat og hvordan du kan jobbe mentalt med deg selv ❤️ Den koster kr.169,- + fraktkostnad og kan kjøpes her (adlink) 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s