Jeg har fått nok! 

Jeg har vært forvirret i dette svangerskapet her, det må jeg bare innrømme. Det er så mange meninger om hva jeg som gravid må spise og ikke. Nå orker jeg ikke mer, rett og slett. 

Jeg har spist mye mer karbohydrater enn vanlig for meg, men nå klarer jeg ikke fortsette det løpet mer. Det som har vært vanskeligst er jo at babyen blir brukt som et argument for hvorfor jeg må spise sånn og sånn. Blant annet grovt brød har vært flittig fremmet. Jeg har prøvd å ligge rundt 100 gram karbohydrater pr dag, men det er for høyt for meg. Jeg har ofte endt opp over, fordi søtsuget og matsuget har blitt for høyt. 

Til slutt kom jeg til et punkt hvor jeg ikke orker mer, siden 2011 har jeg hatt det superdupert med lavkarbomat. Har aldri vært friskere, og egentlig så er det jo takket være lavkarbo at jeg nå har baby i magen 💙👶🏻 

Jeg jobber ikke for å være i ketose, men jeg orker ikke bekymre meg for alt mulig. Nå er det min mat som er på menyen, ferdig med det. Den lille koser seg også, sparker og har det godt. Jeg har mindre søtsug og mindre matlyst, jeg er mer mett og har det bra. Jeg tror nok vektoppgangen også vil stagnere kraftig, og det hadde ikke vært dumt det heller. Enkelte er bare imot lavkarbo, men det er jo ikke noe nytt. 
Maten min har stort sett sett sånn ut nå, og for en forskjell. I tillegg er jeg mindre trøtt og tung i kroppen, jeg flyr jo nesten opp trappa her i huset jo 😊 

Det er helt klart viktig for meg at den lille har det bra, men det tror jeg virkelig den har om jeg har det bra. Jevnt blodsukker, mettende mat, godt med grønnsaker, fisk, naturlig kjøtt osv. Det kan da ikke bli feil ❤️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

3 svar til Jeg har fått nok! 

 1. Birgitte sier:

  Kjære søte Ingrid… så godt å høre hva du har bestemt deg for. Og jeg tror det er riktig, VELDIG riktig og viktig!! Du har jo bevist for oss alle gjennom mye prøving og feiling, og ikke minst har du lykkes med å gå ned, bli sunnere og lykkeligere, og GRAVID!! Og av alle som har fulgt deg, er det såååå mange som har fått utrolige helsegevinster og normalisert vekten. Jeg er ikke i tvil om at dette er riktig kosthold for oss mennesker, og IKKE MINST når man er gravid!! Og jeg er også overbevist om at barn bør leve slik, og dermed få en grundig og solid grunnmur mot livsstilssykdommer og annet dritt. Så fortsett slik du har startet igjen… og ha tro på deg selv!!! Stor klem fra Hemsedal 😀 ❤

  • Lavkarbotips sier:

   Tusen takk Birgitte ❤️ Man kan jo bli lettere «koko» av alle meninger, spesielt fra helsevesenet. I Volda hadde jeg full støtte, så mistet jeg dessverre den… men, jeg ser jo hvor det har ført meg nå. Så jeg MÅ bare gjøre det som føles rett 😊og som gjør meg godt ❤️mini sparker og koser seg glugg, så er ikke akkurat engstelig

   • Birgitte sier:

    Vær sterk, stå på dine meninger!! Mange i helsevesenet mener nok veldig godt, men de vet ikke bedre. Og når du endelig har babyen din og skal på kontroll, vær like sterk!! For du VET hva som er det beste! Sender deg masse sterke tanker!! 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s