Helt fantastisk! 

Det kriblet i hele magen igår, jeg gledet meg til kontroll på Haukeland (KK). Allikevel hadde jeg en liten klump i magen, for hver gang jeg gleder meg bruker det å skje noe. Enten en kjip lege, eller annet. 

Vi hadde time idag kl.11.00, vi måtte vente en god del før vi kom inn. Det var som forventet, er jo sjeldent man kommer til på tiden sånne steder. Det må man nå bare leve med, det er jo ofte gjerne akutt pasienter som virkelig trenger hjelp først som kan komme til. 

Da vi kom inn var det en mannlig lege, veldig hyggelig og flink. Selv om KK er en travel avdeling, virket ikke legen stressa. Tvert imot tok han seg god tid, vi fikk spørre om det vi ønsket, ble spurt om noe bekymret meg/oss osv. Det var bare en kjempegod opplevelse, og overgikk mine forventninger iallefall. Det er godt når man blir mottatt på en respektfull og god måte. 

Ultralyd var en selvfølge, det ble vi forsikret om med en gang vi kom inn omtrent. Først snakket vi litt om blodsukkeret, pcos og hvor vanlig det var å få problemer med svangerskapsdiabetes når man har pcos. Nesten alle med pcos fikk visst utslag på glukosetesten, det var rett og slett ekstremt vanlig. Men, både legen jeg var hos og endokrinologen han viste loggboka mi til, sa jeg hadde veldig fine verdier. 

Så var det ultralyd og målinger av vekst på den lille babyen vår. For å avklare en ting først, det er definitivt en gutt som bor i magen min💙👶🏻 Det var veldig tydelig 😅 Så kikket han på hjerteaktiviteten til den lille, som var helt perfekt. Så målte han både mage, hode, lårbein for å få en vekt på den lille. Fikk bare skryt, baby lå visst helt perfekt på snittet for Hordaland. Kan tro vi ble litt stolt da, perfekt liten guttebaby ❤️ Jeg trodde faktisk at han var rundt 900 gram nå, men han ble målt til hele 1065 gram. Helt fantastisk, vår lille gutt har begynt å bli «stor». Han viste i tillegg gode tegn på trivsel, så alt bare velstand. 


Dette er faktisk noe så sært som magen til den lille 😂 alt mulig man finner søtt på denne reisen 😊 

Jeg skal ha bra oppfølging videre på KK, slik at vi sikrer gode blodsukkerverdier fremover også. I tillegg til at de vil holde ekstra øye siden jeg har pcos, og se at baby vokser bra også fremover. Så jeg skal tilbake allerede om 2 uker, for ny ultralyd og et besøk hos endokrinologen. Blir bra det, jeg har absolutt ingenting imot det, det er bare bra. Føler meg i de beste hender❤️ En annen strålende nyhet, var at morkaka har strukket seg oppover i takt med livmora. Så jeg får føde naturlig ❤️ 

Kan si vi fløy litt ut av KK igjen, bare gode nyheter OG trivelige leger. Helt fantastisk var det, virkelig. 

Måtte jo selvsagt handle litt mer til den lille idag, og litt til a mor (mammaklær). Den kommende pappa var svært så engasjert kan man si, og vi fant en del. Vi ble begge litt skuffa over utvalget til gutter, var lite babyblå og oppdrive. Cubus hadde nesten ikke noen ting, vi kjøpte alt vi kjøpte på h&m. De hadde en del mer der, mye søtt. 


Disse ble den kommende pappa helt forelsket i, og han bare måtte kjøpe dem. Jeg er selvsagt enig, for dem var bare kjempesøte. 


Dette klarte ikke jeg å la være å kjøpe, så søtt 😊


Og en liten haug med bodyer, vi har en del bodyer nå. Så tror kanskje vi må bremse der. Tror vi har 7 stykker nå 😊 

Vi tenkte også å få kjøpt strømpebukser, men der fant vi rett og slett ikke fargene vi ville ha. Det hadde ikke i babyblå for nyfødt på Cubus, skikkelig skuffende. Mulig de hadde hatt på h&m, men vi var så slitne at vi endte med å reise hjemover igjen. Så av Cubus og h&m, vinner h&m definitivt på utvalg for vår del iallefall. 

Nå er det avslapping resten av kvelden, en sliten mor og en sliten far her nå. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

9 svar til Helt fantastisk! 

 1. Meg sier:

  Jeg har også pcos, men fikk ingen spesiell oppfølging av svangerskapet. Tok glykosebelastningen pga for høy vekt på meg, men den var normal begge gangene. Men bra du blir fulgt opp, er betryggende for dere.

  • Lavkarbotips sier:

   Jeg tror at grunnen er det avviket på glukosebelastningen først og fremst, men jeg har i det store og det hele bare normale verdier når jeg måler hjemme og når jeg måler langtids via blod er det også helt normalt. Men det er nok sikkert en mix av både pcos, utslaget på glukosebelastningen osv. Føles trygt iallefall 😊

 2. Birgitte sier:

  Har inntrykk av at babyblå ikke er tingen nå i det hele tatt… Mye tøffere stil nå, allerede fra starten av virker det som…

  Så braaaa at alt gikk så fint idag!! Veldig glad for dere! Tenk, allerede over 1 kg med guttebarn som dere har laget selv!! Så spennende!!! 😀 😀 ❤

  • Lavkarbotips sier:

   Laget selv og selv 😅 eller vi har jo det, bare med en god dose assistanse 😂❤️ Jeg synes mange andre farger enn babyblå er fin også, men liker babyblå også. Så skulle gjerne hatt noe i babyblå også… finner sikkert. Må vel bare sjekke litt forskjellige steder 😊

   • Birgitte sier:

    Klart dere har laget ham selv!! Dere har jo jobbet hardere enn de aller, aller fleste for dette!! Jo, dere har fått hjelp. Men han hadde ikke vært til om det ikke hadde vært for deres utrolige ståpåvilje og sterke ønske om å få ham!!! Tenk på alt dere har gjennomgått av psykiske og fysiske lidelser for dette! For folk flest er det en halvtimes glede, og så er det ikke sikkert at de ønsker det barnet som blir til engang… ❤ ❤ ❤

    Google babyklær gutt, så kan du sitte og drømme deg bort 😀 ❤

 3. Linda sier:

  Så koselig at det var fint med gutten deres. Vent med den store handlingen til julesalget. Da er det supermye billig å finne på alle butikkene! Jeg må smile litt av kommentaren din om at det er mye med 7 body’er 🙂 Disse små lekker i alle ender! Du kan fint ha det dobbelte!
  Hilsen mamma til 4

 4. Mio sier:

  Gratulerer med en god opplevelse og nytt, flott babytøy! 😀
  Når det kommer til babytøy er det ingen merker som slår KappAhls egne babykolleksjon, Newbie! Både farger, mønster og struktur er delikat, og er ikke dyrere enn feks hm og Cubus!
  Anbefaler dere å ta en titt der 😊 Sender ved en link
  http://www.kappahl.com/nn-NO/newbie/newbie-str44-86/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s