Jeg er meg igjen! 

Endelig, jeg føler meg som meg selv igjen. Mer eller mindre. Joda, magen blir større og større, men jeg har bedre og jevnere energi enn på lenge. Greit, jeg blir fortere sliten og kroppen er jo selvsagt tyngre å bære. Men jeg føler meg mye mer opplagt. 

Ingen tvil om at det var svært riktig å få på plass lavkarbo ordentlig igjen. Problemene startet egentlig i flyttestresset i september, og da vi kom ned hit i slutten av september mistet jeg også litt av støtten på mitt kosthold følte jeg. Følte jeg ble møtt med skepsis og dømmende meninger. Mulig jeg misforstod, eller at ny jordmor misforstod meg. Men jeg endte opp som forvirret og mindre motivert. 

Nå fikk jeg nok til slutt, når vekta øker i så raskt tempo av mer karbohydrater. Og jeg i tillegg føler meg helt elendig. Da er det på tide å ta grep og bare stole på meg selv igjen. Nå føler jeg meg faktisk bra og rimelig opplagt. Jeg kunne idag få på meg forlovelsesringen igjen ❤️ 

Føler meg mindre oppblåst, magen fungerer noenlunde bra og jeg føler ikke for å sove 24/7. 


Det føles bra, og jeg tviler ikke på mitt valg. Mini er i tillegg kjempeaktiv i magen, og det hadde han nå ikke vært om han ikke trivdes. Sparker omtrent dagen lang, er nesten mer aktiv nå enn hva han var da jeg spiste mer karbohydrater. Nei, dette her holder jeg fast ved fremover. Selvsagt blir det helt sikkert noen utskeielser her og der, men i det daglige liv og hverdag er LCHF en selvfølge fremover. Jeg vet mange gravide tenker på et punkt at løpet er kjørt med vekta allikevel, men det er aldri for seint å ta grep!!! Man skal ikke slanke seg som gravid, men man kan bremse oppgang litt. Dette man snakke med helsepersonell/jordmor om, slik at det er sagt. Jeg anbefaler heller ikke å skifte til lavkarbo, om du ikke har spist sånn før!!! Men, det går an å faktisk spørre helsevesenet om råd og støtte. Kanskje oftere vekt kontroller ol. da er det lettere å skjerpe seg. Jeg synes ikke det er moro å høre at jeg har lagt på meg sånn og sånn, men heller det og så skjerpe seg. Enn å la det skure og gå. Jeg jobber ikke med å slanke meg, selvsagt ikke. Det vet jeg godt hvordan jeg gjør når det passer seg en stund etter fødsel 😊Men jeg ønsker å prøve å bremse oppgangen litt nå siste rest, så godt det lar seg gjøre. 

Som sagt!! Sånt må man IKKE ta fatt på selv, søk hjelp/råd hos jordmor 😊

Annonse! 

Ønsker du å kjøpe den superpopulære Inspirasjonsguiden min? Sjekk den ut HER (adlink)  

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s