Nytt parti av Inspirasjonsguiden! 

Første parti av Inspirasjonsguiden er revet bort, det var vel i grunnen «utsolgt» nesten før det kom. Ble dessverre lenger leveringstid enn normalt, så jeg fikk ikke sendt ut før fredag og nå idag. 

Det gikk altså over all forventning for min del, og Inspirasjonsguiden ble visst populær. Det var jo akkurat det jeg håpet på, og jeg håper virkelig alle som kjøper den får akkurat den hjelpen og inspirasjonen jeg håper leseren skal få. Inspirasjonsguiden er jo laget for det formålet å hjelpe andre, til å endre livsstil en gang for alle ❤️ 


Om du ikke har sikret deg et eksemplar enda, skal du ikke fortvile. Nytt parti er i trykken i skrivende øyeblikk og ankommer ganske kjapt. Fremover vil nok leveringstiden etterhvert bli kortere også, rundt 5-7 dager fra bestillingen gjøres. Den har vært litt i lengste laget nå pga forsinkelser, opp mot 14 dager+. Det skal det ikke være fremover 😊 

Jeg får altså ganske snart et nytt parti, og om du ønsker et eksemplar kan det bestilles HER (adlink). Har fått tilbakemelding fra en god del idag som har mottatt den, og er så fornøyde. Det varmer mitt hjerte ❤️ 

Kanskje det er årets julegave til deg selv? Perfekt verktøy for en bra start i det nye året, eller før 😊  

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s