Gravid uke 27 (26+6)

Form i uken som gikk! 

For å si det mildt, helt fantastisk i forhold til mange andre uker. Utrolig lite smerter, lite bekymringer og alt har egentlig vært bra ❤️ Jeg nyter det, så lenge det varer. 

Vektoppgang så langt!

Ca. 12-13 kg

Kosthold i uken som gikk! 

Helt fantastisk det også 😊 Jeg er virkelig i en god steam nå, har det helt supert med lavkarbomat. Skeie ut hender det sikkert at jeg gjør, men jeg spiser til det daglige stort sett ordentlig næringsrik og god lavkarbo. Blodsukkeret mitt gjenspeiler det også, jeg har hatt normalt hele veien. Men istedenfor å variere mellom 4-6, ligger jeg stort sett på 4 tallet både før og etter mat. Av og til ligger jeg på 5 tallet etter måltid, men da Max 5,5 rundt der. 

Aktivitet sist uke! 

Helt OK. Jeg trener ikke, men jeg har endelig energi til å være mer i aktivitet til hverdag. Så jeg har definitivt flere timer på beina nå enn hva det har vært, og jeg tåler det ❤️

Aktivitet i magen! 

Den lille krabaten vår er i fin aktivitet, hver eneste dag og mange ganger om dagen. Nå er enkelte spark såpass sterke at jeg kan skvette til 😅 Jeg har også begynt å kjenne noen bevegelser innimellom når jeg selv er aktiv, men ikke så ofte. Kjenner mest når jeg slapper av selv. 

Ukas innkjøp! 

Vi er i gang med å bygge rede ja 💙👶🏻 Kjøpt barnevogn og seng den siste uken. Pluss litt klær. Magen min nå! 


At gutten vokser er det liten tvil om😍  

Nå er det bare å se frem til ny uke, og nå har jeg faktisk bare en uke igjen av 2.trimester. Om en uke trer jeg altså inn i graviditetens 3 og siste trimester! ❤️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s