Gravid uke 28 (27+5)

Formen i uken som gikk! 

Rimelig bra ❤️ Litt smerter og uvelhet, men i det store og det hele veldig bra. Kanskje min beste tid i graviditeten er nå når 3 trimester snart starter? Kanskje litt «unormalt» men det virker sånn 😊

Kosthold uken som gikk! 

Bra, ikke mer å si om det egentlig. Tror det gode kostholdet også bidrar til at jeg føler meg bra. 

Aktivitet uken som gikk! 

Ikke helt det store, men det er uten tvil fremgang for meg at jeg faktisk kan tåle å gå i butikker en «hel» dag, uten å være ødelagt i rygg/bekken om kvelden. Jeg blir sliten, men ikke ødelagt 😊

Vektoppgang så langt! 

Ganske nøyaktig 13 kg…. 

Liv i magen! 

Jepp, der er det liv. Vært litt mindre noen dager nå, men jeg merker meg mønsteret hans og det er ofte sånn at det kjennes mindre noen dager og mer andre dager. Tror det har med hvordan han ligger. Går aldri en dag uten at jeg har kjent han mange ganger uansett. 

Tanker om fødsel! 

Jeg er jo veldig glad for at jeg får føde naturlig, alt ligger iallefall til rette for det nå. Det skal skje noe uforutsett om jeg ikke får lov, og det har jeg ikke kontroll over uansett. Jeg tror fødselen blir smertefull, men har bestemt meg for å ta fødselen som den kommer rett og slett. Jeg ønsker meg en sterk og fin gutt, men håper ikke han blir veldig stor. Over 4 kg er litt unødvendig 😅 men skjønner jo at han fort kan bli det. 

Magen min nå! 


Den vokser nå den 😂 Men det skal den jo gjøre 😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s