Møre nakkekoteletter! 

Jeg er så mett nå at jeg føler jeg skal sprekke snart😂 Hadde jeg ikke vært gravid med en krabat som stjeler plass, hadde det nok vært passe. Jeg klarte uansett å presse det ned, for det er jo så godt 😊 

Først må jeg bare si en en fiffig ting, jeg var ekstremt plaget med halsbrann. Etter at jeg nå spiser lavkarbo med under 50 gram karbo for dagen er det «blåst bort». Helt nydelig, for det var skikkelig pyton. 

Så, over til disse kotelettene. Om du steker nakkekotelettene i ovnen over en times tid, vil de bli mørere enn hard steking på stekepanne. Jeg stekte min idag på 160 grader i 1 time i ovnen, brunet den ikke på forhånd. Bare krydret den, og stekte i ovnen. 

Den ble så mør og god, nydelig rett og slett. Bare prøv, så enkelt og skikkelig digg. 

Til koteletten spiste jeg masse blomkål som jeg kokte mør, moste den med en gaffel og blandet inn 1 spiseskje kviteseidsmør. Sopp stekte jeg i samme smør og kokte så inn med fløte til slutt. Soppstuing med andre ord. 


Så utrolig mettende og ikke minst godt. Billig middag er det også, man kan fint kjøpe koteletter i store poser fra frys og tine opp i kjøleskap over natta. Er så mye godt en kan lage i lavkarboverden, som ikke må koste skjorta liksom 😊 

Annonse! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊

Om du trenger inspirasjon og oppskrifter til julen, har vi en julemeny for salg på www.lavkarbohelse.no (adlink) Husk og benytt rabattkoden ved utsjekk, da får du hele 50% rabatt! Om du kjøpte julemenyen ifjor, så er det den samme i år slik at jeg har informert om det. Har du den ikke fra før, kan den hjelpe deg til å få en jul med bedre kontroll over blodsukkeret og mindre sukker. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s