Kylling, rømmedipp og grønnsaker! 

Idag ble det lettvint, men godt. Det har vært en utrolig travel uke nå, og neste uke blir like ille. Forhåpentligvis roer det seg ned uken etter det igjen, det trenger jeg. Men snart er det nå juleferie fra jobb iallefall 😊 

Vi har vært å hentet stellebord til lillemann i magen idag, og vært innom en haug med butikker for å få fatt i alt vi skulle ha. Var helt utkjørt da jeg kom hjem, og da hadde jeg mer jobb å gjøre. Da er det godt med enkel middag som gjør seg selv i ovnen mer eller mindre. 

Så dagens ble rett og slett kyllingklubber med grønnsaker og rømmedipp. Jeg kjøper alltid kyllingklubber rå, krydrer dem med det jeg liker. Steker på ca. 200 grader i ca 40 minutter. Rømmedipp lager jeg også enkelt av en boks med rømme, som jeg bare blander med krydder og urter jeg liker. Du trenger altså ingen oppskrift, smak deg frem med krydder du liker. Ingen krydder er feil, og urter er også fritt frem. Men prøv å bruk rene krydder, men det er ikke verdens største synd med blandingskrydder heller da 😉 

Grønnsaker kan du bare ta det du ønsker rett og slett, jeg brukte enkelt og greit agurk og paprika idag. 


Kjapt og greit, ikke noe avansert. For ordens skyld spiste jeg flere enn 5 klubber, men ville ha et litt OK bilde 😉

Annonse! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊

Om du trenger inspirasjon og oppskrifter til julen, har vi en julemeny for salg på www.lavkarbohelse.no (adlink) Husk og benytt rabattkoden ved utsjekk, da får du hele 50% rabatt! Om du kjøpte julemenyen ifjor, så er det den samme i år slik at jeg har informert om det. Har du den ikke fra før, kan den hjelpe deg til å få en jul med bedre kontroll over blodsukkeret og mindre sukker. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s