Fristelser overalt

Så er nok en helg overstått, med fristelser både her og der. Ikke for det, jeg har nå fristelser her hjemme også i grunnen. Da mannen min absolutt ikke spiser lavkarbo, men det er jo ikke noe nytt da. Min værste akilleshæl har allikevel vært å velge riktig når vi er borte på besøk, uansett om det er nær slekt eller ei. 

Nå går det allikevel greit, sikkert fordi jeg på mange måter er nødt. Altså, ingen krise om jeg skulle skeie litt ut av og til, men i det store og det hele bør jeg holde meg til lavkarbo slik at blodsukkeret jevnt over er stabilt og fint. 

Nå i Desember er det jo nok av fristelser, men jeg merker jo at det går helt fint å si nei, takk så lenge jeg er godt mett på fett😊Idag lagde jeg ribbe til hele familien, minus min søster og sambo. Men de bor i Oslo, så de er ikke hjemme så ofte. Jeg tok en middels potet til ribba da, men ellers så har jeg bare spist bra mat og blodsukkeret er stabilt og fint. Ribbe er jo så fett, så jeg visste vel i grunnen at en potet gikk fint. Da fett senker gi i måltid, og en potet ikke kunne utgjøre all verden. Jo, riktig. Etterpå var blodsukkeret bare 5,1. Veldig fornøyd med det, så når kakene kom på bordet med is stod jeg lett over. Var allerede godt mett på ribbe, så det var ikke et problem. 

Mitt beste tips til å unngå fristelser i desember må være å spise godt med fett, holde karbohydrater nede og unngå mest mulig av det søte, også sukkerfritt. 

Om du spiser deg god og mett på fettrik mat, vil du mye lettere kunne unngå alle fristelsene stappa med sukker. Nå er det selvsagt ingen krise om du skeier litt ut på julaften, eller så. Men å ha spisegilde HELE desember er ingen tjent med, det straffer seg i januar kan man si. I en sunn livsstil er det også plass for litt usunt, men å spise usunt en hel mnd er gjerne litt i overkant. Mener jeg iallefall 😊Det har vært en flott helg, men nå er det godt å være hjemme igjen til katta og sofaen 😅Håper deres helg har vært bra også. 

ANNONSE! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s