Gravid uke 29 (28+6)

Holdt på å glemme ukas oppdatering, har hatt det ganske travelt siste tiden kan man si. Så uken har virkelig fløyet. Imorgen starter uke 30, helt merkelig å tenke på. 

Form i uken som gikk! 

Veldig bra faktisk, jeg kan virkelig ikke klage. Konklusjon: jeg elsker 3 trimester 😅 Lite smerter, god energi og har det bare bra og er rolig i kroppen min. 

Kosthold siste uken! 

Helt perfekt! Er virkelig i mitt vante hjørne nå, og er så fornøyd med at jeg står opp for meg selv og det jeg tror på. Uavhengig av hva andre måtte si og mene om det. 


Når man har sånne verdier etter mat, da burde de fleste forstå at dette er supert 😊

Aktivitet sist uke! 

Middels. Prøver å ikke sitte på rumpa, og det har jeg ikke tid til heller forsåvidt 😊

Vektoppgang så langt! 

Fremdeles 12-13 kg, så jeg er stabil. Vipper litt opp og ned, men jeg er fornøyd. Jeg har egentlig gått ned, siden mini har vokst. 

Bevegelser i magen! 

Joda, han er en aktiv krabat. Enkelte dager er han helt turbo, som igår. Så idag hviler han kan man si. Igår var mor sliten, da var han superaktiv. Idag har jeg gjort litt forskjellig, og han hviler mer. Han ligger forresten med hodet ned, hvilket jeg synes han kan fortsette med 💙

Jobb! 

Går veldig bra, ikke noe problemer der. 

Magen min nå! 


Mini ligger litt i øvre skiktet på normalen, når magemålet blir målt nå. Men det er som forventet, siden han er en smule større enn gjennomsnittet. Det har ikke noe med ukontrollert blodsukker og gjøre, men legen som målte sist sa at han nok bare «er sånn». 

ANNONSE! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊 Leveringstiden er kort nå, ca. 5 virkedager fra du bestiller til du har den hjemme hos deg. Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s