Kjøttsaus med ostechips! 

Jeg har vel i overkant dilla på stekt Taffelost med tomat om dagen, men det er bare så nydelig godt. Metter så bra også, når det er greit med fett i den. Smaken er jo også helt himmelsk, kunne vært verre ting jeg fikk dilla på😉 

Igår lagde jeg risotto til mannen, siden jeg ikke skal ha ris. Tenkte jeg at jeg like godt kunne prøve ostechips ved siden av. Ostechips og ostechips, jeg liker taffelosten absolutt best om den er litt sprø og litt myk. Dermed steker jeg min på 200 grader i ovnen i ca 13 minutter. Skjærer skivene i ca 0,5 cm tykkelse. 

Kjøttsaus lagde jeg av kjøttdeig, paprika, løk, tomater og tomatpuré. Smakte til med krydder jeg liker. 

Så var det bare å spise da, nydelig godt og metter lenge. Kan virkelig anbefales videre, jeg hadde rester idag 😊


Ting trenger ikke være komplisert liksom. Nå i disse desember tider lønner det seg å lage god og fettrik mat, slik at det søte frister minimalt 😊 

ANNONSE! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊 Leveringstiden er kort nå, ca. 5 virkedager fra du bestiller til du har den hjemme hos deg. Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s