Besøk hos frisøren! 

Nå var det virkelig på tide med en klipp. For å være helt ærlig husker jeg ikke sist jeg var og fikk en klipp. Svangerskapet har til tider vært litt tungt, så har ikke fristet så mye heller. Nå var det allikevel på tide, og snart er det jul også. Så greit å være litt stelt på håret da. 

Jeg har til og med bestilt meg en ny time noen uker før termin, så jeg håper virkelig at jeg klarer å ta den timen. Slik at jeg får frisket opp håret før fødsel, for jeg regner med at det ikke blir første prioritet i tiden etter fødsel akkurat. 

Jeg trives aller best med litt halvlangt hår, ikke kort og ikke for langt heller. Nå hadde det jo vokst over alle heier 😅 Så det var virkelig på tide. 


Det var jo så langt at jeg ikke klarte å gjøre noe særlig med det, annet enn å sette det i strikk for eksempel. 


Det ble betraktelig kortere og det skal bli så godt fremover. 

Ellers har det ikke skjedd så mye idag, annet enn at jeg har sendt avgårde flere bøker. Jeg prøver å sende 2-3 ganger pr uke, slik at leveringstiden er så kort som den kan bli. 


Hadde virkelig ikke regnet med at den skulle bli så populær, men jeg håpet jo selvsagt på det. Håper mange får god bruk for den fremover. Har fått mange gode tilbakemeldinger heldigvis, til og med at den blir brukt som en bibel, nesten da😅 Tanken bak å lage Inspirasjonsguiden, var jo å lage en komplett guide til hvordan man kan få til en varig endring. Ikke en streng «slankekur» over en tidsbegrenset periode, for det er ingen tjent med…. ❤️

ANNONSE! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊 Leveringstiden er kort nå, ca. 5 virkedager fra du bestiller til du har den hjemme hos deg. Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s