Gravid uke 30 (29+5)

Ja, da rakk jeg en oppdatering til, før jeg bikker 30+0. 

Form i uken som gikk! 

Joda, bra nok den. Ikke så mye å klage over, litt vondter her og der. Litt småtrøtt og blir fortere sliten av ting. Men har egentlig ikke så mye å klage over altså. Jeg ser meget lyst på å jobbe ut januar nå altså. 

Kosthold i uken som gikk!

Helt greit det, jeg har hatt noen få glipper. Men i det store og det hele har det vært mye bra lavkarbomat. 

Aktivitet i uken som gikk! 

Jeg trener ikke, men er definitivt mer aktiv i hverdagen. Sitter ikke like mye lenger nei, og jeg får gjort ting. Men, allikevel passer jeg meg. For jeg kan enkelte dager kjenne at det kommer smerter nedover beina og i bekkenet. Det er allikevel generelt bedre, og jeg tåler mye mer. 

Aktivitet i magen fra lillegutt! 

At det er ja. Det blir bare mer og mer ☺️ Ikke så mange spark lenger, men mye makking dagen lang omtrent. Han klarer ikke skjule bevegelsene like godt lenger, så jeg kjenner det meste. Han dytter, strekker seg og spreller. Magen bølger seg titt og ofte, og det er et vidunderlig skue. En av hobbyene til den lille er å trøkke rumpa godt opp i høyre ribbeina mine. Men overlever nok det også. 

Vektoppgang så langt! 

Omtrent det samme som sist, ca. 13 kg

Jobb! 

Som nevnt er jeg utrolig positiv til jobb altså, det går virkelig fint. Jeg er takknemlig for at jeg har klart å jobbe hele veien, selv om det har vært perioder hvor det har vært tøft. Planen nå er å holde en siste kursgruppe i januar, 4 uker, før jeg går i mammaperm i starten av februar. Er du intressert i det, kan du sende meg en uforpliktet henvendelse til: info@lavkarbohelse.no

Magen min nå! 


Lillegutt 💙👶🏻 

Ukene går fremover, og det er deilig. Jeg husker jeg tenkte tidlig, når jeg kommer til 30+0, da er det alvor 😅 det føles veldig trygt å ha kommet så langt altså ❤️ På fredag denne uken skal vi faktisk på fødselsforberedende kurs, både meg og mannen såklart. Det blir litt spennende. 

ANNONSE! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for endring av livsstil, perfekt julegave som du kan ta i bruk før eller etter nyttår 😊 Leveringstiden er kort nå, ca. 5 virkedager fra du bestiller til du har den hjemme hos deg. Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s