Gravid uke 31 (30+6)

Form i uken som gikk! 

Jeg har vært en smule sliten siste uken, men det er vel rimelig normalt. Jeg har egentlig ventet hele desember på at ting skulle roe seg ned, men det har det ikke gjort. Egentlig har ting gått i et med avtaler siden midten av november, og roligere tider kom aldri. Fordelen er jo at ukene flyr, bakdelen er at julestemningen uteblir, jeg blir litt sliten og føler jeg ikke får lande. 

Igår pyntet mannen juletreet, jeg satt i sofaen og beskuet det hele. Så jeg har iallefall en flink mann, som hjelper mye til her hjemme. Så det letter mye. Det er egentlig ikke jobben som har slitt meg ut disse ukene, men det har vært alt det andre som har skjedd i tillegg til jobb. Avtaler både her og der, shopping, sykehus, jordmor etc. Imorgen skal vi på fødselsforberedende kurs, det skulle vært på fredag som var. Men ble utsatt til imorgen. På torsdag skal jeg på vanlig jordmor time, siste før jul. Så på fredag håper jeg at jeg kan roe litt ned, og få litt julestemning på plass. Tar i grunnen ferie på fredag, og frem til 2.januar. Skal bare sende avgårde en ladning med Inspirasjonsguiden på fredag, slik jeg har lovet. 

Kosthold uken som gikk! 

Lavkarbo, stort sett 😊

Vektoppgang så langt! 

Hoppet opp på ca. 14 kg nå. Vipper liksom mellom 13-14 kg opp. 

Aktivitet i uken som gikk! 

Er i daglig aktivitet, og får beveget meg en del. Enkelte dager mer enn hva bekkenet liker, og da blir jeg straffet på ettermiddag/kveld. Men jeg bruker å være god på å passe på, slik at det ikke blir for mye. 

Aktivitet i magen! 

Mye! Den lille er særdeles aktiv, som dere fikk en liten smakebit på videoen på FB siden igår. Han er veldig aktiv, og vrir og makker nesten hele dagen. Han bruker å ha to litt stillere perioder iløpet av dagen, rundt 11-13 ca. og 17-19 sånn ca 😊 ellers kjenner jeg han så og si hele tiden, med en eller annen bevegelse. 

Fødsel! 

Det begynner å nærme seg, det kjenner jeg. Egentlig på flere måter. Magen begynner jo å bli tyngre å bære, selvsagt. Men i hodet mitt merkes det også 😉 Jeg er ikke like konsentrert som vanlig, jeg roter og glemmer ting til tider. Jeg satt blant annet med noe regnskap, og satt helt fast og bare stirret i en god stund. Til det plutselig gikk opp for meg hvordan det selvfølgelig skulle være 😅 Jeg legger ting på merkelig steder, og ikke minst, jeg drømmer mye! En natt var jeg igjennom en fødsel som endte i haste keisersnitt, pluss jordas undergang 😳 he he he, har aldri drømt så mye rart som i det siste. Ellers sover jeg lettere og våkner lettere enn før. 

Er ikke bekymret for fødsel sånn egentlig, jeg tenker at de på sykehuset vet og tar de avgjørelsene underveis som trengs. Jeg er litt redd for å ende med haste keisersnitt, noe jeg ikke ville likt. Litt redd for komplikasjoner, men det er vel normalt. Er ikke så redd at jeg har angst, er i grunnen ganske rolig med tanke på fødsel. Har et nøytralt syn på det, og forventer store smerter, men håper kanskje på å klare det uten epidural. Er allikevel absolutt åpen for at jeg må gi etter, og få epidural på et punkt. Så alt i alt er jeg egentlig åpen, og forventer at det meste kan skje/ikke skje 😊

Magen min nå! 


Bildet tatt 30+3, men magen vokser ja, det er helt sikkert. Tenker jo på at det faktisk er 9 uker igjen, og den skal vokse mye enda… En ting er godt å tenke på, jeg har fått bekreftet at jeg ikke kommer til å gå overtid ❤️ Så går ikke fødselen i gang av seg selv før den 24.februar, blir jeg satt i gang. Det betyr at jeg er mamma på min bursdag neste år (3.mars), håpet er at vi også har kommet hjem igjen etter fødsel. Det vil tiden vise, når han kommer. 

ANNONSE!!! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for din livsstilsendring, med mange gode tips og råd på veien. Perfekt til start i januar, og bestiller du innen 22.desember skal jeg sende avgårde den 23.desember. Da vil du forhåpentligvis motta din inspirasjonsguide i romjulen og være klar for det nye året 😊

Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s