Gi deg selv tid som nyttårsforsett! 

Jeg maser så mye om dette her, men det er fordi jeg genuint tror på det. Det finnes all verden med slankekurer som lover deg hurtig vekttap, og mange går nesten til ekstreme tiltak for å få fortgang i prosessen. Selv er jeg ikke noen stor fan av å faste for mye, og særlig ikke på egenhånd. Faste kan også innebære risiko for å gjøre et allerede problematisk forhold til mat, større. Eller det kan vekke til livet spiseproblemer fra fortiden. 

Ekstreme lavkalori kosthold er jeg heller ikke fan av, for å være ærlig. Kroppen trenger mat, og jeg tror ikke på å sulte den ned i vekt. 

Det er meget mulig at man kan oppnå hurtige vekttap på den måten, men jeg tror bare ikke på at majoriteten klarer å holde vekten over tid. Dette ser jeg meget jævnlig i jobben min, når jeg har kontakt med mine kunder. Mange har prøvd ekstreme varianter, hvor ting på et tidspunkt bare rant ut i fisk. 

Hvorfor ikke gi deg selv TID som nyttårsforsett? 

Gå litt inn i deg selv, og spør deg selv hvorfor du har sånt hastverk? Ikke minst hvorfor det ikke har funket…. For begynner du for 100 gang nå, sier det seg selv at tidligere taktikk ikke har hatt noe for seg. 

Man får så mye mer igjen for å tenke langsiktig, ha litt bedre tid og nyte reisen. Jeg mener ikke av den grunn at man skal la vær å jobbe for å bli sunnere og gå ned i vekt, men det er tross alt mer fornuftig å gå ned 0,5-1 kg i uka. Enn å rase ned 10 kg på kort tid, bare det at du legger dem på deg igjen like kjapt i etterkant…. 

Jeg har sagt det før, mange ganger. Min metode er ikke den raskeste, jeg brukte selv 4,5 år ca på å komme i mål med minus 60 kg. Litt kronglete vei ble det, men jeg ga meg tid! Noe jeg aldri hadde gitt meg selv tidligere. Det løste så mye, og jeg har fått uendelig mye igjen for det. 

Ved å tenke langsiktig og gi deg tid, vil også kroppen og hodet følge med. Ikke minst må man ikke glemme hvor viktig mental jobbing er. For de aller fleste sitter vektproblemer i hodet!!! Hva som er den mentale utfordringen for akkurat deg, må du finne ut av. 

Jeg vet bare at ingenting løses ved hjelp av sulting og nesten ikke noe mat. 

Den prosenten tror jeg i bunn og grunn er særdeles liten… 


Gi deg selv tid, spis ordentlig og riktig mat. Det skal faktisk ikke være nødvendig for majoriteten av oss og sulte seg ned i vekt… Ha gjerne som nyttårsforsett å gå ned i vekt og bli sunnere, men prøv å gjør det på en fornuftig og langsiktig måte. Så slipper du kanskje å ha det samme forsettet hvert eneste nyttår 😉 

ANNONSE!!! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for din livsstilsendring, med mange gode tips og råd på veien. Perfekt til start i januar, og bestiller du innen 22.desember skal jeg sende avgårde den 23.desember. Da vil du forhåpentligvis motta din inspirasjonsguide i romjulen og være klar for det nye året 😊

Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s