Gravid uke 32 (31+5)


Form siste uke! 

Har vært utrolig travelt lenge, jeg har vært sliten og gledet meg til endelig å få ferie og fri i julen. Julaften kom og gikk, vi hadde det hyggelig sammen med familie selvsagt. Fikk masse fint, og spist god julemat. Blodsukkeret som jeg fryktet har oppført seg rimelig greit, hatt en måling på 7,0 og det skjedde idag. Forklaringen er ganske enkel, for jeg har blitt syk. Det påvirker også blodsukkeret sies det. Samme frokost jeg hadde idag har jeg målt 5,9 på de andre dagene… For igår kom det kasta på meg, jeg skjønte egentlig ingenting. For jeg sov nydelig godt og lenge fra julaften kveld til godt ut på dagen igår, burde være godt uthvilt. 

Allikevel fortsatte jeg å være supertrøtt og halvsov fra jeg stod opp og utover dagen. Plutselig kom det kasta over meg, halsen tettet seg og jeg fikk så vondt. Jeg frykta halsbetennelse, for det var helt grusomt. Måtte rett og slett til og ta Paracet, prøvde først med 1 stk. Og det tok litt det værste, holdt meg da helt fra kl.16 hvor jeg tok den og til 23 om kvelden før jeg tok igjen. Tok da 2 Paracet før jeg la meg, i håp om å få sove noe. 

Det hjalp og jeg har sovet helt okei i natt. Heldigvis så er ikke halsen fullt så vond idag, selv om jeg er slapp og generelt ikke i form. Det er allikevel godt å kunne prate uten å få problemer og svelge uten at tårene omtrent spretter. Så jeg slapp tur på legevakten, og kan se det an til imorgen. Takk og lov. For vi må kjøre 1 time for å komme til legevakt, da Osterøy ikke lenger har legevakt 😱I været som er ventet idag, hadde det vært lite hyggelig. Jeg tror dette glir over av seg selv, virker iallefall sånn nå idag ❤️ Mini har det iallefall greit i magen, han er som han bruker å være 💙👶🏻

Kosthold i uken som gikk! 

Rimelig greit og bra blodsukker, spist litt annerledes nå i selve julehelgen. Men har styrt det greit 😊 bortsett fra litt trøbbel med verdiene nå som jeg er syk, håper det ikke vedvarer. 

Aktivitet! 

Helt okei, men ikke mye de siste dagene, av helt naturlige årsaker. 

Vektoppgang så langt! 

Fremdeles 13-14 kg ca. 

Liv i magen! 

Han er aktiv, og koser seg han 😊

Jobb! 

Nå er det juleferie, så har jeg ca. 5 uker igjen på jobb før det er mammaperm 😍 Det gleder jeg meg veldig til, og da er det opplading til fødselen som gjelder.

Magen min nå! 


Den vokser 😊 den gravide genseren her kan jeg nok snart ikke bruke lenger, skulle kjøpt den litt større ja. Lillegutt sprenger den snart 😅👶🏻💙

Jeg har det altså bra, selv om jeg har pådratt meg en stygg forkjølelse. Det er vel noe som går tenker jeg, og nå var det vel bare min tur😊 Har julen og slappe av på, så det går nok fint.
ANNONSE!!!

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for din livsstilsendring, med mange gode tips og råd på veien. Perfekt til start i januar 😊

Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 
Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s