Lavkarbokurs fra 9.januar til redusert pris! 

Som jeg nevnte har jeg lyst til å holde kurs også i januar, men det blir ikke helt som kursene jeg har holdt i 2016. Jeg har brukt å ha 4 konsultasjoner med hver kursdeltager, iløpet av kursperioden på 4 uker. Jeg er rett og slett usikker på om jeg kan gjennomføre det på den måten nå, og derfor har jeg tenkt etter hvordan jeg kan gjennomføre det.

Vanligvis har kurs kostet kr.1499,- for 4 uker hos meg, da er prisen inkl.moms. Men da har jeg altså hatt 4 telefon konsultasjoner inni prisen, som har vart fra 30-45 minutter hver gang. Av og til har de vart litt lenger, om det har vært rom for det. I tillegg har alle kursdeltagere kunnet kontakte meg på SMS utenom samtaler og hatt full tilgang på støtte osv. når det har vært behov. 

Det jeg tenker nå, er at jeg slår av på prisen. Fordi jeg gjør noen endringer på konsultasjonsbiten, jeg tenker 4 «nettmøter» iløpet av de 4 ukene istedenfor. Enten via SMS «chat» eller chat via Facebook for eksempel. Det vil altså bli satt av en tid for en god «prat», bare via chat istedenfor telefonsamtaler. Kanskje noen finner den varianten bedre også? Selv om jeg må innrømme at jeg har satt stor pris på alle telefonsamtalene jeg har hatt med deltagerne i 2016, så tror jeg at det er lurt å ta en litt «lettere» variant nå som jeg snart er høygravid. 

Hvor mange plasser jeg kan ta er jeg litt usikker på, men rundt 8-10 stk. tenker jeg i utgangspunktet. Prisen jeg vil sette er 999,- inkl moms for 4 uker! Da får du som deltager dette: 

  • 4 «nettmøter» på ca. 45 minutter hver gang, der går vi igjennom alle spørsmål du har og ukens «tema»
  • Full tilgang på å stille meg spørsmål via SMS når du lurer på noe eller bare trenger støtte
  • 2 kurshefter på PDF-fil et med oppskrifter og et med generell info

Målet er at du skal få en bra start, med god støtte i ryggen. Så dette passer godt for deg som føler du har utbytte av å bli «passet litt på» 😊 For mange øker det motivasjonen betraktelig å ha en «samtale» i uken og se frem til. Vanligvis bruker jeg å tilby forlengelse av kursperioden, siden jeg snart går ut i mammaperm er det kun disse 4 ukene jeg har å tilby nå. 

Om du er intressert, sender du meg en mail til: info@lavkarbohelse.no 

Kurset koster altså nå kun kr.999,- for 4 uker, og det starter 9.januar! Du trenger ikke ha første «nettmøte» 9.janaur, jeg må fordele de møtene utover uken uansett. Da jeg ikke kan ha alle på samme dag. Vi avtaler møte ut ifra når du som deltager kan, så prøver jeg å være så fleksibel som mulig er. 

Da høres vi kanskje 😊? 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s