Nytt år med nye muligheter!

/adlinks/

Som dere sikkert forstår er det ikke lenge til jeg går ut i mammaperm nå, og det blir en god stund uten noen tjenester fra min side. Det vil si at jeg jobber frem til 3.februar, frem til det vil det være mulig å kjøpe Inspirasjonsguiden av meg. Det vil også være mulig å kjøpe standard kostplaner, jeg har dessverre ikke mulighet til å skreddersy noen kostplaner nå fremover. 

Det har også vært en interesse for kurset mitt, og jeg har veldig lyst. Men det kan være at jeg må tilpasse det litt, og gleden for deg som evt. deltager er at jeg da reduserer prisen. Jeg vil komme med et eget innlegg rundt dette med kurs, start blir uansett ikke før 9.jan. Da jeg fremdeles er syk, dessverre. 


Nå er det altså nytt år med nye muligheter, mange ønsker å starte på et nytt og bedre liv. Jeg oppfordrer deg sterkt til å tenke lenger enn KUN på vekten din, og forventet vekttap. Det å lære seg å mestre en livsstil, handler om så uendelig mye mer enn bare vekttap. Vekttap er en del av reisen, og selvsagt har mange dette som et mål. Allikevel er det mye som sitter mellom ørene, altså må man lære seg mentale taktikker for å lykkes.

Alle evige slankere vet mye om kosthold og kan sikkert utallige dietter i hodet. Alt fra lavkalori, lavkarbo, ekstrem lavkalori, shaker, barer og det som er av slankemetoder. Det skorter som regel ikke på kunnskap direkte, selv om lavkarbo kan være krevende å sette seg inn i når det er helt ukjent og nytt. 

Poenget er bare at endring av livsstil handler like mye om mentalt arbeid, som det å spise sunn mat. Du må bli kjent med deg selv, finne dine egne styrker og svakheter. 


Om du ønsker en av mine tjenester, må du altså benytte deg av dem nå i januar. Fra 3.februar har jeg altså mammaperm, og vet ikke helt når jeg begynner å jobbe litt igjen. Mest sannsynlig ikke før tidligst i august, om jeg bestemmer meg for å ta noe av mammapermen gardert. Det vet jeg ikke helt enda. 

Så ønsker du å bestille den superpopulære Inspirasjonsguiden av meg, kan du gjøre det HER (adlink). Den koster 239,- inkl. fraktkostnader. Mange gode tilbakemeldinger på denne, det er jeg veldig glad for. Guiden ble skrevet med tanke på å gi en komplett innføring i hvordan livsstil kan endres, og ikke minst vare over tid! Jeg gir deg rett og slett min taktikk, i en liten bok på 72 sider. Både oppskrifter, og haugevis av gode tips til hvordan du skal gripe det an. Du vil bli utfordret mentalt 😉 

Føler du en konkret kostplan er noe for deg, kan du finne flere forskjellige på siden HER (adlink). Jeg har altså dessverre ikke mulighet til å skreddersy planer nå, men du kan fremdeles bestille med oppfølging via mail. Slik at du kan få hjelp med det du måtte lure på. Da kan du også få veiledning om evt små tilpasninger. Husk og benytt deg av rabattkoden på nettsiden, da får du hele 50% rabatt 😉

Jeg tenker også å kjøre kurs, med litt endringer. Men dette skal jeg gi mer info om i et eget innlegg. Enten ikveld, eller imorgen 😊 

Godt nyttår, og jeg håper du når dine mål og at du får dem til å vare ❤️ 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s