Jeg tror på egen erfaring! 

Jeg har lært så mye de siste årene, og har vokst noe helt enormt rent personlig sett. De erfaringene jeg har gjort meg i henhold til å endre livsstil, få orden på spisevaner og få til en varig endring har vært gull verdt. 

Reisen har ikke vært lett, absolutt ikke. Det tok meg mange år før jeg knakk koden, og mange år med evige slankekurer før det hele snudde. Jeg tror virkelig på egen erfaring, og kunnskapen man får ved å gå gjennom noe sånt. Det finnes mange flinke teoretisk sett på dette området, for all del. Allikevel tror jeg virkelig at de som har vært gjennom den tunge veien selv, har gode forutsetninger for å hjelpe andre så fremt man er klar for det. Kanskje bedre, enn de som har størst faglig tyngde. Men liten egen erfaring om temaet. 

For all del, ikke misforstå meg. Teoretisk kunnskap og faglig tyngde er kjempebra og super positivt! Men jeg kommer nok aldri til å utdanne meg til ernæringsfysiolog for eksempel. Jeg har studert ved Tunsberg medisinske skole, og sier meg fornøyd med det. Pga graviditeten har jeg permisjon fra studiene en periode, men har lært utrolig mye allerede. Ting tar bare litt tid, når jeg «plutselig» ble gravid med lille gullet 💙👶🏻

Alt jeg har opplevd gjennom livet ser jeg allikevel på som dyrebare verktøy for å veilede andre, minst like dyrebart som teoretisk kunnskap. Det er absolutt noe nyttig ved det å vite noe om hvor tungt det kan være, hva som gjør ting vanskelig, hvordan man kan snu mentalt sett og hvordan man endrer matvaner som faktisk skal vare for resten av livet. Dette kan jeg mye om, og jeg brenner virkelig for å lære andre det samme. 

Jeg kommer nok til å savne jobben min, når jeg er i mammaperm. Jeg jobber frem til 3.februar. Så om du vil ha hjelp av meg før permisjonen trer i kraft, er det lurt å benytte seg nå. 

Jeg lærer deg ikke en magisk mirakelkur, som bare fikser alt over natten. Ting tar tid, og det er faktisk fornuftig. Du skal ha tid til å følge med på veien, både fysisk og mentalt. I mine øyner er det også så uendelig mye bedre å få etablert vaner som du kan beholde, ikke bare enda en streng slankekur som er umulig å leve med over tid. Det alle drømmer om er jo en varig endring, og det er jo uansett ikke gjort på noen uker uansett 😉 Varig endring i vekt og helse, må vedlikeholdes for resten av vårt liv. Selv om vi kanskje ikke liker å høre det, så er det sannheten. Det betyr allikevel ikke at du må være perfekt for resten av ditt liv, det handler om å finne en god balanse.  


Annonse! 

Du kan fremdeles kjøpe min inspirasjonsguide, den inneholder gode oppskrifter både til hverdag og fest. Og en mengde gode tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil, som faktisk varer og gir varig vekttap. Du kan lese mer om den og kjøpe den HER (adlink) Komplett guide for din livsstilsendring, med mange gode tips og råd på veien. Perfekt til start i januar 😊

Har du ikke paypal? Send meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com 

Skriv da adressen din til meg, og hvor mange eksemplar du ønsker. Da mottar du betalingsinformasjon fra meg, og jeg sender deg Inspirasjonsguiden i posten. Et eksemplar koster kr.239,- (inkl frakt og alle omkostninger). 

Kostplaner finnes også å få kjøpt på www.lavkarbohelse.no/nettbutikk Vi har kun standard kostplaner for salg nå, men du kan kjøpe med veiledning så vi kan hjelpe med små tilpasninger/bytter. Det er 50% rabatt på alle kostplanene, ved bruk av rabattkoden som ligger i nettbutikken 😊

Jeg holder også kurs som har start mandag 9.januar. Les mer om det HER 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s