#lavkarboimitthjerte 

Det er lenge siden jeg laget denne taggen på Instagram, og for å være 100% ærlig har jeg nesten «glemt» den litt. Tanken var jo at alle som spiser og lager lavkarbomat, kan tagge bildene sine med #lavkarboimitthjerte. På den måten kan jo alle finne inspirasjon i hva andre spiser, og kanskje man får noen nye ideer. 

Jeg er selv på Instagram såklart, og har vært det lenge. Jeg heter «Lavkarbotips» på Instagram også. Jeg åpnet til og med en Snapchat konto ifjor, heter «Lavkarbotips» der også. Jeg har nå prøvd å «splitte» bloggen min, slik at alt om baby havner på sin egen side. Tanken er da den at bloggen her skal handle om lavkarbo selvsagt, og så blir baby og gravid stoffet på bloggen: ivfprinsen 

Når det gjelder Snapchat og Instagram, sniker det seg nok inn litt gravid, baby og annet hverdagssprat der. 

Er du på Instagram, kan du altså bruke #lavkarboimitthjerte på matbilder du legger ut som er lavkarbo. Slik kan andre søke opp masse deilige matbilder, til inspirasjon for et lavkarbokosthold. Legger du ut før-etter bilder, er det bare å merke dem også. Super inspirasjon for andre. 

Her er et knippe av bilder som ligger der nå, dette er bare en liten brøkdel. Det ligger godt over 3000 bilder under taggen i skrivende øyeblikk. 

Mengder av deilig og god mat, er bare å slå seg løs i havet av bilder 😊

Det kan jo hende fra tid til annen at man blir litt inspirasjonsløs. Da er det deilig å se at lavkarbo er mer enn bare bacon, egg, brokkoli og blomkål. 

Annonse!!

Ønsker du å bestille den superpopulære Inspirasjonsguiden av meg, kan du gjøre det HER (adlink). Den koster 239,- inkl. fraktkostnader. Mange gode tilbakemeldinger på denne, det er jeg veldig glad for. Guiden ble skrevet med tanke på å gi en komplett innføring i hvordan livsstil kan endres, og ikke minst vare over tid! Jeg gir deg rett og slett min taktikk, i en liten bok på 72 sider. Både oppskrifter, og haugevis av gode tips til hvordan du skal gripe det an. Du vil bli utfordret mentalt 😉 

Føler du en konkret kostplan er noe for deg, kan du finne flere forskjellige på siden HER (adlink). Jeg har altså dessverre ikke mulighet til å skreddersy planer nå, men du kan fremdeles bestille med oppfølging via mail. Slik at du kan få hjelp med det du måtte lure på. Da kan du også få veiledning om evt små tilpasninger. Husk og benytt deg av rabattkoden på nettsiden, da får du hele 50% rabatt 😉

Er du intressert i kurs, så er det siste sjanse for det nå i januar for dette året. Da jeg snart går ut i mammaperm (3 feb). Les mer om hvordan kurset blir nå i januar HERDette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s