Ostelasagne for hele familien!

Hvor herlig er det ikke om man faktisk av og til kan lage samme rett til alle i familien, lavkarbo eller ei? Det gjør definitivt noen dager litt lettere enn andre. Det er viktig å tenke litt på at resten av familien ikke ligger på like høyt fettinntak som deg selv, sånn på det jevne. Om dem spiser karbohydratrik kost, er ikke det gunstig over tid. Men av og til gjør det da slett ikke noe om man lager det samme til alle, denne ostelasagnen kan for eksempel passe godt til lørdagskos. Gjerne med en salat servert ved siden av.

Lchf ostelasagne! (Nok til 4-5 pers)

Kjøttsaus!

400 gram kjøttdeig
1 stor rødløk
2 store sjampinjonger
1 stor paprika
1 boks hakka tomater med hvitløk
1 SS tomatpure
1 dl vann
Krydder av ønske, salt, pepper, chili, oregano, basilikum etc.

Ostesaus!

1 boks kremfløte
1 god never revet hvit og gul cheddar
Smak til med salt, pepper og evt buljong

Fremgangsmåte!

Kjøttsaus!

Skjær grønnsakene i biter.
Stek kjøttdeig og grønnsakene.
Hell opp i hakka tomater, tomatpure og vann. Kokes på svak varme i 10 min. ➡Smak til.

Ostesaus!

Kok opp fløten, la den småkoke i 15 min. Da får den kokt inn litt, og blir litt tykkere.
Rør inn revet cheddar, og sausen vil bli tykk og kremet.
Smak til med salt og pepper.

Montering!

Legg kjøttsausen i bunnen av forma.
Strø et lag med cheddar over.
Helle ostesausen over.
Topp med enda mer cheddar.
Stekes på 200 grader i ildfast form, i 25 minutter.
Server med salat.

Du kan selvsagt bruke annen type ost, for eksempel vanlig hvitost til denne også.

wpid-20150220173318249

Deilig kvelds en lørdag, eller kanskje fredags kveld?

Annonse!!

Ønsker du å bestille den superpopulære Inspirasjonsguiden av meg, kan du gjøre det HER (adlink). Nå er den på januarsalg til kr. 210,- (inkl fraktkostnader)!Førpris 239,- inkl. fraktkostnader. Mange gode tilbakemeldinger på denne, det er jeg veldig glad for. Guiden ble skrevet med tanke på å gi en komplett innføring i hvordan livsstil kan endres, og ikke minst vare over tid! Jeg gir deg rett og slett min taktikk, i en liten bok på 72 sider. Både oppskrifter, og haugevis av gode tips til hvordan du skal gripe det an. Du vil bli utfordret mentalt 😉 Føler du en konkret kostplan er noe for deg, kan du finne flere forskjellige på siden HER (adlink). Jeg har altså dessverre ikke mulighet til å skreddersy planer nå, men du kan fremdeles bestille med oppfølging via mail. Slik at du kan få hjelp med det du måtte lure på. Da kan du også få veiledning om evt små tilpasninger. Husk og benytt deg av rabattkoden på nettsiden, da får du hele 50% rabatt 😉

Er du intressert i kurs, så er det siste sjanse for det nå i januar for dette året. Da jeg snart går ut i mammaperm (3 feb). Les mer om hvordan kurset blir nå i januar HER (OBS! Fra imorgen vil det ikke være mulig å melde seg på lenger, da det ikke blir tid i forhold til permisjonsstart)

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s