Lavkarbo, lekkert og enkelt!

Mange har problemer med å vite hva man kan spise, om ting må gå fort og greit. Det er faktisk ikke så veldig vanskelig det, det er bare å våge å faktisk tenke enkelt. Altfor mange tenker at ting absolutt være komplisert, ellers er det ikke godt nok. Hvorfor det egentlig? Det er jo slett ikke sant, det viktigste er at du faktisk spiser riktig og ikke hvor komplisert det er å lage.

dsc_0160

Smørbrød med karbohydratredusert brød går ikke inn under strikt lchf, mulig om du sparer inn på karbohydrater resten av dagen. Se etter lavkarbobrød i butikken som har minst mulig karbohydrater, Sprek brødet til Rema 1000 i blå pose kan være et godt alternativ. Med godt pålegg blir det et ukomplisert og velsmakende måltid.

2016-10-10-03-37-52

Kyllingvinger med grønt og rømme er også veldig enkelt, du kan bruke ferdig grillede fra butikken. Det går helt fint, deilig måltid på 1-2-3.

dsc_0131

Ost med paprika og en kopp kaffe med kremfløte? Ja, takk. Smaker godt og er virkelig gjort i en fei. Osten jeg har brukt her er Tine Taffelost med tomat, men du kan bruke akkurat hvilke ost du ønsker. Bare den er feit og ikke søt slik som brunost osv.

DSC_0083

En salat tar heller ikke lang tid å sette sammen, saltblader litt enkelt grønt, kylling og majones. Et mettende måltid klart på kort tid, bare å nyte. Er du på farten? Kanskje du kan benytte deg av en salatbar? Kjøp gjerne en tube med majones utenom, som «dressing». Kjempegodt til salat.

DSC_0175

Chiagrøt, virker kanskje ikke enkelt? Men det er faktisk ikke tidkrevende eller vanskelig å lage. Dette er jo en kjøleskapsgrøt, som gjør seg selv over natten. Du trenger bare vispe sammen få ingredienser, sette den i kjøleskapet og evt. tine opp bær. Se oppskrift her om du vil.

wpid-img_20150815_122126.jpg

Røkt laks med eggerøre og grønn salat. Say no more, godt og utrolig kjapt å lage 🙂

Har dere forresten lagt merke til at ingenting av det jeg har foreslått her er egg og bacon? Det er lett å falle i egg og bacon fella, men det er ikke nødvendig. Egg og bacon er godt, og det er raskt. Men det blir ikke så godt så lenge, om man skal spise det hver eneste dag 😉 Håper noe av dette kunne inspirere deg til å få det litt mer lettvint i matveien, på ekstra travle dager.

Annonse!!

Ønsker du å bestille den superpopulære Inspirasjonsguiden av meg, kan du gjøre det HER (adlink). Nå er den på januarsalg til kr. 210,- (inkl fraktkostnader)!Førpris 239,- inkl. fraktkostnader. Mange gode tilbakemeldinger på denne, det er jeg veldig glad for. Guiden ble skrevet med tanke på å gi en komplett innføring i hvordan livsstil kan endres, og ikke minst vare over tid! Jeg gir deg rett og slett min taktikk, i en liten bok på 72 sider. Både oppskrifter, og haugevis av gode tips til hvordan du skal gripe det an. Du vil bli utfordret mentalt 😉 
Føler du en konkret kostplan er noe for deg, kan du finne flere forskjellige på siden HER (adlink). Jeg har altså dessverre ikke mulighet til å skreddersy planer nå, men du kan fremdeles bestille med oppfølging via mail. Slik at du kan få hjelp med det du måtte lure på. Da kan du også få veiledning om evt små tilpasninger. Husk og benytt deg av rabattkoden på nettsiden, da får du hele 50% rabatt 😉

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s