Snaddermat til helgen, lavkarbo!

Det er vel alltid godt med litt påfyll av inspirasjon i matveien, så her er noen ekstra gode forslag til helgekos. Ingenting av dette smaker søtt, men trenger alt man skal kose seg med smake søtt egentlig? Svaret er nei, mener jeg. Dette er prima mat, man blir lykkelig av og spise. I tillegg er den sunn, og holder blodsukkeret ditt i balanse. Kan ikke bli bedre da 🙂

DSC_0272

Lammelår er noe av det beste jeg vet tror jeg, så saftig og mørt kjøtt. Her er en god oppskrift om du finner det fristende 🙂

DSC_0099

Tacosalat, say no more. Du kan lage taco omtrent akkurat slik du pleier, men kutt ut lefse og shell. Du kan bruke ferdig krydder fra butikken på kjøttdeigen, men se etter en uten alt det sukkeret. Jeg tror Rema 1000 har en som er sukkerfri, ta en titt eller spør i din butikk. Det skal være mulig og oppdrive. Taco er som du sikkert skjønner null problem å kombinere med familien, du kutter bare shell/lefser og spiser det andre.

2016-03-19 06.01.47

En god biff er aldri og forakte, faktisk en av de tingene jeg virkelig savner i dette svangerskapet her. Jeg kan jo spise biff, men kan ikke spise den slik som jeg liker den (medium minus). Så da lar jeg heller være, for helt gjennomstekt biff er rett og slett ikke noe godt for meg. Gir meg ingen verdens ting. Her er det brukt entrecote, utrolig saftig og godt. Du kan bruke hvilke biffkjøtt du ønsker såklart. Oppskrift på denne herligheten, kan du klikke deg inn på HER.

wpid-img_20150824_165814.jpg

Stangekylling, den fantastisk gode stangekyllingen. Kyllingen som er litt dyrere, men av ufattelig mye bedre kvalitet. Ikke en hverdagskylling for mange med andre ord, men av og til er det jo flott å kunne unne seg noe av ekstra god kvalitet en fredag, lørdag eller søndag. Ikke minst er dyrevelferden betraktelig bedre hos denne kyllingen, for dem som tenker på det.

Du kan helt klart bruke annen kylling enn stangekylling, men jeg må bare si at Stange sin kylling smaker veldig mye bedre. Jeg bruker aller helst Stangekylling, utelukkende pga. den gode kvaliteten og vekstvillkårene kyllingen har. Jeg legger den i ildfast form, krydrer med salt, pepper og hvitløk. Denne var 2,3 kg, jeg steikte den i ca. 60 minutter, altså en time. Første halve timen på 200 grader, siste halve timen på ca. 175 grader. Husk å la den hvile 30 minutter etter steking. Blomkålmos lager du ved å koke blomkål helt mør, tilsett smør og mos det sammen med stavmikser. Tilsett godt med smør, smak til med salt og pepper. Virkelig god og saftig kylling 🙂 Du kan selvfølgelig bruke stekemetoden for annen rå kylling også.Prøv deg litt frem i forhold til stekelengde, kan variere en del fra ovn til ovn.

Annonse!!

Ønsker du å bestille den superpopulære Inspirasjonsguiden av meg, kan du gjøre det HER (adlink). Nå er den på januarsalg til kr. 210,- (inkl fraktkostnader)!Førpris 239,- inkl. fraktkostnader. Mange gode tilbakemeldinger på denne, det er jeg veldig glad for. Guiden ble skrevet med tanke på å gi en komplett innføring i hvordan livsstil kan endres, og ikke minst vare over tid! Jeg gir deg rett og slett min taktikk, i en liten bok på 72 sider. Både oppskrifter, og haugevis av gode tips til hvordan du skal gripe det an. Du vil bli utfordret mentalt 😉 
Føler du en konkret kostplan er noe for deg, kan du finne flere forskjellige på siden HER (adlink). Jeg har altså dessverre ikke mulighet til å skreddersy planer nå, men du kan fremdeles bestille med oppfølging via mail. Slik at du kan få hjelp med det du måtte lure på. Da kan du også få veiledning om evt. små tilpasninger. Husk og benytt deg av rabattkoden på nettsiden, da får du hele 50% rabatt 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s