Fellesstart med boostmeny i lukket gruppe! 

Jeg fikk akutt lyst til å gjøre noe kjempegøy før jeg går i mammapermisjon, og da falt tankene mine tilbake til prøveprosjektet vi hadde i Mai 2015. Der vi hadde gruppe på mange hundre stykker, som fulgte samme kostplan en uke. Resultatene ble helt fantastisk gode, og selv om det var litt variasjon i vekttap gikk de fleste ned i vekt. Et fåtall gikk ikke ned noe, men de kunne omtrent telles på en hånd. Og det var som sagt rundt 600 som deltok, og det var ganske stort.

Den gangen var det bare nysgjerrighet i grunnen, men det var så mange som ønsket å fortsette med kostplaner at det hele ble til en nettbutikk med salg av kostplaner. Helt utrolig å tenke på nå, at jeg fremdeles jobber med å hjelpe andre mennesker. Driften er utviklet seg noe siden den gang, hvor jeg har drevet med kursing og nå i det siste salg av Inspirasjonsguiden (adlink) som snart har rundet 400 solgte eksemplar. Den er forresten på salg nå i januar 😉

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får jobbe med det jeg elsker mest av alt, kosthold, helse og det å hjelpe andre. Så da kom denne ideen til meg, hvorfor ikke kjøre en ny fellesuke nå før mammapermisjonen starter? Det hadde vært utrolig moro, og om du tenker at dette kanskje kan være noe for deg. Kan du jo sjekke noen av resultatene fra prosjektuken 2015. HER og HER ligger til sammen 200 av resultatene, iløpet av den ene uken med boostmenyen.

Hva er målet med en uke på boostmeny?

  • Den kan bryte vektplatå, det så vi flere eksempler på i 2015
  • Den vil fjerne søtsuget, om man følger planen som den skal
  • Du kan få en kickstart i ditt vekttap om du er ny på lavkarbo
  • De fleste vil føle at de kan spise seg god og mett, men allikevel være i underskudd og gå ned i vekt
  • Tømming av karbolagrene i kroppen
  • Oppnår effektiv fettforbrenning
  • Kommer i ketose

Det er flere fordeler med boostmenyen, med andre ord. Det ligger i navnet at den på en måte skal kickstart vekttap, og få kroppen i fettforbrenningsmodus. Det boostmenyen ikke er, er en QuickFix. Det finnes ikke, så vet dere det. Boostmenyen skal gi en god start på LCHF reisen, ikke gi en magisk løsning på en uke.

Den kan derimot lage et godt grunnlag for reisen videre, og gi en bra start.

Noen ting kan det være greit å være klar over før du hiver deg på.

  • Boostmenyen er veldig lav på karbohydrater, Max 10 gram pr.dag. Du kan dermed oppleve en kraftig keto-flu, og oppleve ubehag som kvalme, hodepine, svimmelhet etc. For friske mennesker er dette ufarlig, og det er ofte mangel på salt som trigger dette ekstra. Ekstra salt er dermed veldig lurt. Så er det også noen som ikke kjenner noe ubehag, så det er umulig å si på forhånd.
  • Om du har diabetes 1 for eksempel, eller er insulin regulert med dia2. Er ikke boostmenyen det mest gunstige, da skal du iallefall ha stålkontroll på målinger osv. I utgangspunktet anbefaler jeg ikke deltagelse for dere.


Alle får altså samme kostplan, boostmeny. Det koster kr.119,- for å delta på denne uken her, og kostplanen kan du kjøpe i nettbutikken HER (adlink). Den koster altså 119,- ved bruk av rabattkoden: 6FA54673 Den legges til ved bestilling/utsjekk i kassen.

I denne uken her vil det opprettes en lukket gruppe på FB, den skal brukes til oppfølging denne uken. Der kan dere som deltar stille spørsmål, finne støtte i hverandre ol. Gruppen er for dere som blir med på boostuken, og dere kan søke medlemskap HER (link). Navn vil bli sjekket i forhold til bestilling av kostplan, slik at alle i gruppen skal føle seg trygge 😊 Starten går mandag 23.januar, så dere har litt tid til å tenke dere om, bestille kostplan og forberede dere.

Jeg har tro på at denne uken kan bli knallgøy, og håper det er en del som har lyst til å være med. Forrige gang deltok jeg selv også, men denne gangen kan jeg ikke spise det samme som dere siden jeg er gravid. Allikevel skal jeg støtte og veilede dere, og lose dere gjennom.

Selvsagt kan ikke jeg love dere et angitt vekttap, det er umulig for meg å vite. Men erfaringen tilsier at de fleste får god effekt, selv om det selvsagt kan finnes unntak. 

Om du vil være med på denne spennende uken, går du altså til nettbutikken og bestiller deg en kostplan (Boostmeny) og søker medlemskap i den lukkede gruppen 😊 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s