Kyllingsalat! 

Idag har jeg jobbet utrolig mye, jeg har glemt av litt å spise også. Så jeg var ganske sulten da jeg var ferdig på jobb i 20 tiden. Er det en ting som er viktig når man vet det er travle perioder, så er det planlegging. Det trenger ikke være vanskelig, det kan være så enkelt som å sørge for at du har riktig mat tilgjengelig. 

Vi kom oss endelig på butikken idag, etter en del dager «innesperret». Ikke noe gøy, men var godt å komme ut å få handla litt idag. Vi har ikke lidd noen nød, men jeg trengte sårt flere alternativer i matveien for meg. I tillegg var jeg tom for Tine Taffelost med tomat, krise kan dere vite 😳

Men til kvelds etter jobb stod det kyllingsalat på menyen, og himmelsk hvor godt det var etter gammelt. Jeg har brukt enkle ingredienser her: 

  • Crispy salat 
  • Paprika
  • Rødløk
  • Økologisk maiskorn (sløyfes om du spiser strikt lavkarbo) 
  • Kylling 
  • Majones 

Så enkelt er det altså 😊 Maiskorn er ikke noe på strikt LCHF, så mange vil nok velge å sløyfe det. Jeg spiser ikke superstrikt nå som jeg er gravid, så jeg tillater meg mais om jeg vil ha rett og slett. 


Majones hadde jeg på toppen etterpå, så mye jeg ville ha 😊 Majones er faktisk verdens enkleste salatdressing, bare prøv. Mettende og god avslutning på en travel dag. 

Annonse!!

Ønsker du å bestille den superpopulære Inspirasjonsguiden av meg, kan du gjøre det HER (adlink). Nå er den på januarsalg til kr. 210,- (inkl fraktkostnader)!Førpris 239,- inkl. fraktkostnader. Mange gode tilbakemeldinger på denne, det er jeg veldig glad for. Guiden ble skrevet med tanke på å gi en komplett innføring i hvordan livsstil kan endres, og ikke minst vare over tid! Jeg gir deg rett og slett min taktikk, i en liten bok på 72 sider. Både oppskrifter, og haugevis av gode tips til hvordan du skal gripe det an. Du vil bli utfordret mentalt 😉 

Føler du en konkret kostplan er noe for deg, kan du finne flere forskjellige på siden HER (adlink). Jeg har altså dessverre ikke mulighet til å skreddersy planer nå, men du kan fremdeles bestille med oppfølging via mail. Slik at du kan få hjelp med det du måtte lure på. Da kan du også få veiledning om evt. små tilpasninger. Husk og benytt deg av rabattkoden på nettsiden, da får du hele 50% rabatt 😉

Ønsker du å delta på fellesboostuken som starter man 23 Jan. kan du lese om den HER  

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s