Snart 400 solgte eksemplarer av Inspirasjonsguiden! 

Jeg er utrolig rørt og glad, for at så mange ønsker å kjøpe Inspirasjonsguiden min. Da jeg forfattet den, var det i min hensikt å lage en komplett guide. Uten at det skulle koste skjorta for interesserte å kjøpe den. 

Jeg ønsket å gjøre den komplett, med både oppskrifter og fokus på den mentale delen av en livsstilsendring. Den mentale delen blir ofte glemt, derfor synes jeg det var ekstremt viktig å få det med. Det er egentlig den mentale biten, som avgjør om endringen din blir varig eller ei. 


Jeg pakker og sender, pakker og sender. Det er så gøy, og jeg er utrolig takknemlig. Når jeg i tillegg får så mange gode tilbakemeldinger fra kundene på den, gjør det dagen min perfekt ❤️ 

Jeg har fremdeles Inspirasjonsguiden i salg, og jeg kommer å selge den helt fremt til 3. februar. Da starter min mammapermisjon. Så du kan altså fremdeles skaffe deg guiden, om du enda ikke har fått gjort det 😊

Jeg har kuttet litt på prisen også nå i januar, den kostet 169,- (239,- inkl fraktkostnader). Nå koster den kr.140 (210,- inkl fraktkostnader). 

Den kan bestilles på 2 måter, enten via nettbutikken med paypal som betalingsløsning HER (adlink) 

Eller du kan sende meg en mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com Skriv da hvor mange eksemplar du ønsker, og din fulle adresse. Jeg sender da i posten til deg, og du får betalingsinfo fra meg i retur på mail. 

Nok en gang, tusen hjertelig takk for alle gode tilbakemeldinger på guiden. Setter umåtelig stor pris på det ❤️ 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s