Fellesstart på LCHF boostmeny mandag 23.jan

Jeg ønsker å komme med litt tilleggsinfo her, selv om jeg egentlig har nevnt alt ganske grundig i DETTE innlegget. Ta en titt på det om du ønsker å være med, dette blir kjempegøy 😊


Det jeg vil gjenta enda en gang, er at den lukkede Facebook gruppen er for dem som har bestilt/kjøpt seg boostmenyen nå i henhold til fellesuken. Det vil si at jeg sjekker vårt ordrearkiv før jeg slipper inn medlemmer i den lukkede gruppen. Det beste er sånn sett å søke medlemskap og bestille kostplanen omtrent samtidig. 

Dette er jo fordi at de som kjøper meny og er med, skal føle seg trygge. Alle er der med samme mål og spenning, uten innvendinger fra andre, i værste fall negative. Alle skal føle seg trygge, og så blir det jo en smule urettferdig om noen skal kjøpe og andre bare kommer til etc. 

Kostplanen er ikke dyr, med rabattkoden som gir 50% rabatt koster den bare 114,50,- inkl moms. Om du går inn på det innlegget jeg lenket først i dette innlegget, finner du rabattkoden der 😊 

I skrivende stund ligger det 26 medlemsforespørsler fra personer jeg ikke aner hvem er, og de ligger heller ikke i ordrearkivet fra og med 15.jan da jeg annonserte denne uken første gang. Så jeg kan rett og slett ikke slippe inn i gruppen da. 

Om det er noen som HAR bestilt boostmeny tidligere, og IKKE har kommet i gang med den for eksempel. Da kan jeg åpne for å slippe inn! Det du da MÅ gjøre, er å sende meg en melding på dette. For jeg kan ikke tråle hele ordrearkivet vårt, det blir for mye jobb for det er langt og stort. 

Skriv meg en melding til: info@lavkarbohelse.no 

Skriv sånn ca. hvilken dato/år du kjøpte boostmenyen din, og fullt navn. Så kan jeg enklere se på det, og evt. slippe inn i gruppa. Da må du bruke den boostmenyen du allerede har selvsagt, og den blir da forskjellig fra de andre sine. Men det spiller jo egentlig liten rolle, det viktigste er jo å komme i gang med den du har og bygge deg godt grunnlag videre. Pluss få support i gruppa med de andre 😊 

Det var vel det hele nå, dette blir moro neste uke. God helg 😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s