Er det interesse for flere?

Nå nærmer det seg virkelig mammapermisjon for meg, det er knappe 2 uker til med jobb før jeg skal ha permisjon. Det blir godt å kunne slappe totalt av og lade opp til fødsel, samt fokusere på lillemann når han endelig kommer en gang i februar 💙 Jeg er allikevel overbevist om at jeg kommer til å savne jobben min, den har blitt en del av meg og mit liv. Jeg er jo heldig og får lov til å jobbe med det jeg virkelig brenner for, hjelpe og inspirere andre til en sunnere livsstil. Det å lære bort noe sånt til andre, ser jeg på som en ekstremt viktig oppgave. 

Derfor er jeg alltid veldig klar på ting som at man må se helheten, ikke bare vekttap og hurtighet på vekttap. Du skal ikke gå med konstant dårlig samvittighet for alt mulig, og er det en ting som ikke er gunstig så er det å sulte seg. Spise altfor lite og tro at det gir deg noe på sikt. 

Det er så viktig å være tilstede både i ren utførelse og mentalt, når man vil oppnå en endring. For at du skal kunne endre din livsstil for alltid, må man ha et helhetlig bilde. Ellers blir det bare enda en slankekur, med påfølgende vektoppgang igjen. Altfor mange kjenner seg igjen i disse tingene, flesteparten av mine kunder beskriver seg selv som «evig slanker». 

Jeg vet hva de mener, for jeg var den typen selv. Nå tenker jeg lite på slanking, egentlig så er det ikke der mitt fokus ligger i det hele tatt. Jeg tenker heller på hvordan jeg kan spise og leve, for å ha det godt med meg selv, føle meg bra, holde vekta og nyte av god energi ❤️ 

Nå før mammaperm står jeg i et dilemma, angående salget av Inspirasjonsguiden. Den ble mer populær enn hva jeg noen gang hadde drømt om, og jeg er superhappy for det. Drømmen min er jo at den skal kunne hjelpe mange mennesker til å knekke koden til en varig og sunn livsstil. Finne sin balanse, og bli kvitt stempelet «evig slanker». Jeg er kanskje «dum» som gir bort en sånn oppskrift, da det mange ganger i denne businessen dreier seg om å selge løsninger som funker der og da, men ikke i det lange løp. 

Men min drøm er at vi skal få en bedre folkehelse, at alle som ønsker skal få kjenne på gleden og det gode ved å faktisk oppnå bedre helse og velvære. Det får man ved en sunn og balansert livsstil, som blir varig. Det betyr langt ifra at du må være perfekt, perfekt er tull😉 Dette er også beskrevet i guiden. 

Det som er dilemmaet mitt, er at lageret snart er tomt. Og fortsetter salget som det har gjort, er det ikke mange dagene før det er skrapa. Jeg har 19 eksemplar igjen for salg, og jeg vet at det ikke rekker…. Skal jeg bestille flere, blir det 100 stk. jeg tar inn. 

Så da spørr jeg: Er det fremdeles flere som tenker å kjøpe før jeg går i mammaperm? 


Om du vil kjøpe, kan du bestille her (adlink). Betalingsløsningen i nettbutikken er paypal. Ikke alle har det, har jeg forstått. Du kan da bestille på følgende måte: 

Send meg mail til: inspirasjonsguiden@outlook.com

Skriv hvor mange eksemplar du vil ha, og din FULLE adresse. Jeg sender deg da mail tilbake med betalingsinfo dagen før eller samme dag som jeg SENDER til deg. Det kan altså være at du ikke får svar på et par dager, avhengig av når jeg sender. Det er fordi jeg skal ha kontroll over ordrene som ligger på vent 😊 

Om du tenker at du skal bestille guiden, men ikke helt enda (men før 3.feb). Må du gjerne gi beskjed, på den måten kan jeg finne ut om det har noen hensikt å fylle på lageret nå like før perm. 

Jeg vil jo gjerne at alle som ønsker den, skal få mulighet til å kjøpe den før jeg går i perm. For da er det liksom for sent for denne gang, den kommer mest sannsynlig ikke i salg igjen da før slutten av NOV, starten av desember igjen 😊 

Så gi gjerne en lyd, og jeg sender inn bestilling på flere imorgen om interessen fremdeles er god. 

Del gjerne innlegget videre med venner og kjente på Facebook via deleknappen😊

På forhånd takk! Og tusen takk for ALLE gode tilbakemeldinger fra dere som har kjøpt, jeg er takknemlig ❤️


For ordens skyld! 1 eksemplar koster kr.210 inkl. frakt (førpris kr.239,-). 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s