Det var jo klar og tydelig tale :)

Det var jo liten tvil egentlig, tydeligvis så var det meget god interesse for flere bestillinger av Inspirasjonsguiden min. Jeg måtte bare kaste meg rundt og bestille flere, og de er på på vei ganske snart.

Jeg hadde ikke ventet å få såpass mange bestillinger iløpet av dette døgnet, men jeg har bestilt 100 til og har snart solgt 20 av dem på forskudd… Det vil si at det ligger noen bestillinger på vent nå, frem til jeg får nytt opplag av guiden. Men, det skal gå rimelig fort. Så ventetiden blir nok ikke så altfor lang tenker jeg 🙂 Jeg tror jeg skal få sendt ut alle bestillinger som måtte komme iløpet av uken, kommende fredag. Så det er jo ikke lenge til i det hele tatt.

Du kan altså fremdeles bestille, rykende ferske eksemplarer er på vei til meg.

Bestilling kan gjøres på 2 forskjellige måter, enten via nettbutikken (adlink) som har paypal som betalingsløsning.

Eller du kan sende meg bestillingen din på mail til:inspirasjonsguiden@outlook.com

Skriv evt. hvor mange du ønsker å kjøpe og husk din fulle adresse ellers får ikke jeg sendt til deg 😉 Du vil motta betalingsinfo fra meg i retur til mailen din, men det kan være du må vente litt. For jeg bruker å sende betalingsinfo, når jeg sitter og gjør klar for sending. Så har jeg full kontroll over hvem som venter og hvem som har fått 🙂 Du får altså betalingsinfo fra meg samme dag som jeg sender, evt. dagen før.

dsc_0160

Guiden inneholder mange tips, og er ikke rettet kun mot strikt lchf. Jeg oppfordrer deg heller til å finne din vei, som passer akkurat deg <3NB! Brødskivene på bildet er karboredusert brød 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s