Ukesoppdatering med resultater! 

Da har en ny uke gått, og ikke uten utfordringer. Det er det sjeldent med små babyer i hus, så slik er det. Vi har hatt sykdom i hus, og det har vært første gang Sander har vært syk. Jeg ble selvsagt også smittet, så jeg og lillegutt har hosta og nyst om kapp. Allikevel har jeg holdt kostholdet, uten store problemer. Denne uken har jeg ikke hatt søtsug i grunnen, og alt har egentlig gått veldig fint. Maten er fremdeles veldig enkel, jeg elsker å steke stor og god middag i ovnen. Kjøtt, grønnsaker+smør og krydder. 175 grader i 44-50 min. Da kan jeg koooose meg med lillegutt, mens maten gjør seg selv. 

Så det trenger ikke være komplisert eller vanskelig, husk det. Gjør ting ukomplisert, så kommer du langt. Her går det mye i store middager, og utenom det blir det en del smeltet ost, fettkaffe ol. 

Startvekten min for 2 uker siden var jo 101,7 helt sånn nøyaktig. Forrige mandag viste vekten 100 blank, og et vekttap på da 1,7 kg første uka. Idag viste vekta 99,7 kg. Gått vesentlig mindre ned, men jeg er faktisk fornøyd. Særlig siden jeg har fått masse mer energi, gjesper sjeldent lenger. Er ikke helt ødelagt etter en natt med lite søvn lenger, selv om jeg selvsagt kjenner det så er jeg ikke på felgen. Har overskudd faktisk og ting føles ikke som et ork. Mindre smerter i kroppen, og bare generelt velvære. Der gjør alt verdt det, og nedgang på 300 gram er fullt akseptabelt. Skal ikke gå for fort når man ammer heller 🙂 

På cm målene har det faktisk skjedd en god del! Jeg ble rent overrasket og er ekstremt fornøyd med målene. 


Eneste som nekter å krympe Så langt er hofte/rumpepartiet 😅Ellers har magen som dere ser krympet godt denne uken også, på begge punkter. 6,5 cm ned over de to punktene på magen, ikke værst ❤️

Så da går jeg med god innstilling og bra energi inn i uke nummer 3. Fornøyd og glad! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s