Sånn føler jeg det nå! 

Jeg har et ønske om å bli litt mer aktiv på bloggen her igjen, og ønsker å oppdatere litt mer jevnlig. Tror det også kan hjelpe litt på min egen motivasjon, selv om Snapchat også er kjempebra og veldig raskt. Så oppdaterer nok snap oftest, også fremover. Der heter jeg: Lavkarbotips endeligmamma 

Nå er jeg på dag 3 med LCHF, atter en gang. Dagen er snart over, og jeg føler at det er tungt nå må jeg innrømme. Det er slik jeg føler det nå. Både igår og idag, har jeg vært på vei i skapet etter godteri, eller bare «noe» maaaaange ganger. Jeg søker trøst, og synes så ufattelig synd på meg selv at det er kvalmt😳

Misforstå meg rett, jeg er så takknemlig for å være mamma for verdens vakreste prins. Jeg elsker han (og pappaen hans) her ifra og til månen ❤️Vår sønn betyr så mye for oss, han er virkelig en gave. Så jeg synes ikke synd på meg selv fordi jeg er mamma. Men jeg som alle andre, blir sliten av minimalt med søvn. Og nå er en sånn periode, hvor jeg er en zombie og ikke får sove noe mer enn 15 min i strekk her og der om natta. Da får jeg lyst til å stappe i meg, døyve slitenheten med noe godt. Sjokolade for sjokomanen liksom! 

Men jeg har ikke gjort det, jeg føler det sånn, men jeg har stått imot. Jeg har kjempet! I natt gråt jeg og Sander om kapp, jeg var så sliten og gråt mine modige tårer. I tillegg er det ikke godt for mammahjertet og se at gutten har det vondt, og jeg vet jo at han trenger søvn han også. Men ikke får det, og han trenger det mer enn meg i tillegg. 

Nå er tanna nærme med å bryte ut, så får satse på at det er snakk om dager før det blir litt mer rolig igjen. Jeg tåler godt å våkne noen ganger om natta, det er jo normalt med småfolk ❤️Men å aldri få sove noen timer i strekk i det minste, over uker, tærer på. 

Det positive her er at jeg vet hvor skoen trykker, jeg vet jeg synes synd på meg selv. Jeg vet jeg ikke kan spise bort følelsene mine, selv om det frister der og da. Det hjelper bare de minuttene man spiser, så blir det verre etterpå. Been there, done that. altfor mange ganger. 

Så da peptalker man seg selv da, sier: «Nei, Ingrid. Du har det mye bedre med mat som gir deg energien du nå trenger. Slik at du kan komme deg best mulig igjennom, om ikke annet». Så kommer jeg på opp i det hele, at Joda, jeg elsker jo LCHF mat. Det er godt, det kan gjøres enkelt og kjapt, det gjør godt for kroppen og jeg fortjener at kroppen min får det beste💕


Det var altså noen tanker fra meg på kvelden før sengetid! Jeg spiste noe ekstra smeltet ost ikveld, etter at Sander hadde lagt seg. Mye bedre det enn sjokolade 💪🏻Power to me😀

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s