Dette vil jeg forbedre helsemessig med ketogent kosthold! 

Når man sliter med sukkeravhengighet, overspising/trøstespising osv. Klarer man utrolig godt å fortrenge hvor plaget man faktisk blir i kroppen! Sukker gjør absolutt ingenting bra for kroppen, faktisk skaper sukker stress i kroppen. 
Så nå når jeg snart skal peile meg på ketose igjen, tenkte jeg å virkelig reflektere litt over hvordan jeg føler helsa mi er nå før start. For så og se på hva som har endret seg etter 4 uker på ketose! Jeg vet jo egentlig fra før at alt blir bedre for meg på ketose. Men dette er jo en morsom ting å dele med dere også, og kanskje spesielt med dere Som kanskje ikke vet hva man kan oppnå med et ketogent kosthold. 
Så her har jeg skrevet ned det jeg har for utfordringer nå om dagen!


Jeg vet at alt dette kommer til å bedre seg, ved å spise riktig igjen. Kjenner du deg igjen? 

Kanskje ketogent kosthold er noe for deg å prøve også? 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s