To stemmer inni meg! 

Nå er det bare 2 dager igjen, mandag er dag 1 på ketogent kosthold igjen for min del! Dette må til, men jeg som alle andre merker at jeg har to stemmer i hodet. Den ene forteller meg at det snart er jul, drit i det. Ta det igjen over nyttår da vel, lettere det. 

Jeg vedder på at mange kjenner seg igjen i dette, jeg tror alle på et eller annet punkt har tenkt sånn. Det snakkes i grunnen lite om, men vi er nok ekstremt mange som føler oss fanget i karbohydratenes klør om vi først går litt skeivt. Det er speseielt sukker som får et farlig grep om meg, og sjokolade. Kommer jeg dypt nok inni det, så kommer den lille djevelen på skuldra. Den som forteller meg at jeg kan vente litt til, bare litt til. 

Men alle har vi 2 stemmer inni oss, den som er sterk og positiv. Og den som er svak og negativ…Det er fullt mulig å øve seg på å la den positive vinne, den som forteller deg «kjør på». Den som sier at nå er det nok! Nå vil jeg få orden på helsa og kroppen, nå ønsker jeg å føle meg bra igjen. Nå ønsker jeg energi og velvære, forran trøtthet og en kropp som verker. Nå ønsker jeg det beste for meg selv! 

Som dere forstår, jeg er også en sånn person. Jeg har også mine utfordringer, men jeg har lært meg å kjempe. Jeg har lært meg å aldri gi opp. På den måten taper jeg aldri kampen❤️ Jeg har hatt flere «slag i trynet» etter at jeg endra livsstil i 2011, men jeg har aldri gitt opp for godt. Selv om jeg har hatt perioder hvor kostholdet har vært heeeeelt på bærtur! Jeg har aldri gitt meg, og det er ikke aktuelt nå heller. 

Jeg er så glad for at jeg vet hvor bra Lchf er, og spesielt ketose for min del! Jeg er så glad jeg oppdaget denne typen kosthold, for det er det eneste som funker for kroppen min i det store bildet. Jeg tåler egentlig greit å skeie ut en dag eller to, om jeg har hatt god flyt lenge først. Men for å holde kroppen min i balanse, ha god helse, godt velvære og ikke minst holde vekta. Da må jeg faktisk leve ketogen store deler av tiden! Og det er helt greit, for det er masse godt å spise ❤️Jeg ønsker å være sprek og ha masse energi til gutten min❤️ Og akkurat nå er kroppen full av betennelser dessverre….


Om du også har 2 stemmer inni deg nå, hvor den ene forteller deg at du skal drite i det til nyttår. Da svarer du tilbake med den andre, nei, pokker heller. Det er MANGE dager før jul, hvor jeg kan føle meg bra og spise bra❤️ Tiden er nå, grip mulighetene! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til To stemmer inni meg! 

  1. Anne Marie sier:

    Lykke til med ny lavkarbostart, og si til den andre stemmen din at det fremdeles er lenge nok til jul til at du kan nyte sønnens første jul med mere energi og mindre smerter enn nå – dersom du klarer å komme godt i gang med lavkarboen 😊. Jeg har spist lavkarbo i snart tre måneder nå, og føler meg nesten som ett nytt menneske. Har som du spist sånn før, men datt av lasset da livet ble for travelt. Det har jeg fått svi for, så nå skal jeg aldri mere dette av lavkarbolasset igjen – er i alle fall målet. Godt å komme «hjem» til et kosthold som kroppen liker 😊. Lykke til med ny oppstart, kjekt å følge deg 😊.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s