Klarer jeg dette? 

Kvelden før, og jeg gledegruer meg til imorgen. Den siste tiden har sjokolade og sukker hatt en syk makt over meg…. 

Det eneste riktige føles som å skrive mer blogg, dele mer, sette i gang og «fikse dette». Finne den gode flyten igjen, føle at kostholdet funker og ikke minst at kroppen funker igjen. Jeg vet jeg veier for mye nå, men helt ærlig er det mestring og velvære jeg er ute etter nå. Sånn først og fremst. Vekttap igjen på sikt❤️

Dere som sliter med sukker/karbohydrater og vet hvor avhengig man kan bli, vet hva jeg snakker om. Dette handler jo ikke om at karbohydrater er farlige osv. For det er dem jo ikke. Men, for oss som virkelig sliter med å tåle dem, både helsemessig og vektmessig. Er det faktisk nærmest nødvendig å kutte ned å spise mest mulig lavkarbo. 

Min største motivasjon nå, er faktisk helsa! Jeg er ikke fornøyd med vekta jeg har nå, så ned i vekt må jeg. Men det jeg er aller minst fornøyd med, er faktisk helsa mi. 

Jeg kan nemlig ikke huske sist jeg var så dårlig i kroppen, jeg er full i betennelser i både ledd og muskler… Verker utrolig mye, og huden og fordøyelsen min er også krise…..🙄 

Så nå må det bare gå, dette skal jeg klare. Første uken er værst, så kommer jeg over den er mye gjort 😀 Motivasjonen veksler, de to stemmene jeg skrev om igår vet dere😉 Men den positive vinner, og det er den jeg jobber med. På den måten overskygger den positive den negative som har lyst å presse seg frem…. 


Tror det må bli Micropizza en av dagene, den er en av mine favoritter tror jeg💕 Oppskrift kan dere finne her 

Det hjelper iallefall på lysten og motivasjonen, om man spiser den maten man liker best. Så nå skal jeg lage meg favorittmaten min, som tilhører ketogent kosthold fremover. Kyllingklubber er jeg også utrolig glad i 💕😊 

Joda, dette skal jeg klare! Og det kan du også! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s