«Ostepop»

Jeg fikk et spørsmål om hva jeg mente med «ostepop», det er «ostepop» jeg skal ha som snack idag om jeg trenger det. 

Da er det selvsagt ikke vanlig ostepop jeg snakker om, men et forholdsvis nytt produkt fra butikken. Jeg ble tipset om dette via min Snapchat konto for en stund siden, da hadde de fått dette på Kiwi. Siden vi «aldri» handler på Kiwi, så tenkte jeg ikke mer på det. Jeg er uansett veldig glad i bare smelta ost💕 

Men så hadde de plutselig fått produktet på Coop Extra, der vi handler en del. Så da måtte jeg teste her for en stund siden. Det var nå godt det, og perfekt lchf snack med 0 gram karbo. Perfekt mat også på ketose med andre ord. 

Noen har sagt de synes den smaker brent ost, jeg synes ikke det, men smaken er jo som baken. Ikke alle liker alt😀 
Dette er altså den ostepoppen jeg snakker om 😍 Perfekt snack om jeg skulle kjenne på et «behov». Håper for øvrig at dagen min går greit, for nå er det full skjerpings💕

Ketose=balanse i min kropp! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s