Så utrolig gøy! 

Siden jeg ble mamma i februar, har jeg vært veldig fraværende på bloggen her. Naturligvis, kan man vel si. Jeg har hatt nok å tenke på❤️ 

Men må jo si det er kjempegøy å komme tilbake på bloggen, og umiddelbart få så mange lesere igjen. Slett ingen selvfølge for meg, at flere tusen skal klikke seg inn. Men er tydeligvis intressant da, og det er jo bra😀

Blir jo en god del ketose-prat fremover, da det er ketose jeg nå går for. Forstår at det er mange som slenger seg med nå, og det er jo utrolig gøy og motiverende! Jeg klarer ikke alltid å svare på alle kommentarer, dessverre 😢Jeg prøver å blogge aktivt igjen, ved siden av å være mamma…. Så dere får ha litt tålmodighet med meg, håper jeg😉

Idag er første ketosedag for meg. Det føles helt greit. Første dag er sjeldent et problem her, det er først fra dag 2 det bruker å bli en del søtsug i bildet og ubehag/ketoflu. Men nå har jeg jo bestemt meg, jeg må ha kroppen min tilbake (sånn rent helsemessig altså). Kommer nok til å bruke tid på å gå ned igjen i vekt, og det er helt Ok! 


Fikk skikkelig lyst på entrecôte med sellerirotfries😍 Kanskje det blir lørdagskveldsen 🤔 Vi får se. Jeg deler morgendagens meny, senere ikveld. 

Moro å være tilbake, rett og slett. Tusen takk for strålende mottagelse 💕

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s