Min 6 dag på ketogent kosthold! 

Imorgen er det lørdag, og jeg skal jammen meg kjøre litt luksus tenkte jeg😀 Uken som har gått har vært helt fantastisk, har ikke fristet å sprekke en eneste gang. Tvert imot har motivasjonen bare vokst, og kommet 100% tilbake! 

Jeg er «på» og klarer godt å kombinere mammarollen, med det å tenke litt på meg selv opp i det hele også. Joda, jeg har tusen oppgaver iløpet av en dag. Men hva gjør vel det, så lenge jeg har enkle løsninger tilgjengelig ❤️ Mini fortjener faktisk en mamma full av energi, og i god helse ❤️Vekta er faktisk ikke hovedfokuset, den følger etter om jeg gjør ting riktig uansett! Derfor har jeg som jeg skrev igår, ikke gått på vekta siden jeg veide meg mandag ved start. Jeg har altså bevisst bare latt den stå i en krok, og ikke rørt den. Til vanlig har jeg veid meg hver dag, gidder ikke det nå 😉

Imorgen tenkte jeg altså å kjøre litt luksus, er jo lørdag😍

Frokost! 


Eggerøre av 2 egg og røkt laks❤️

Lunch! 


Kyllingklubber med grønnsaker💕 Jeg steker kyllingklubber i ca.45 min på 175 grader. Da kjøper jeg dem rå, og tiner + krydrer med det jeg ønsker før jeg steker. 

Middag! 


Det blir entrecôte med sellerifrites, har ikke bestemt meg for om det blir hjemmelaget bearnais til eller hjemmelaget soppsaus m/kremfløte. Uansett blir det fantastisk 😍 Oppskriften på retten på bildet kan du finne HER 👌🏻

Kjører altså 2 varme måltider imorgen, hvorfor ikke? 😀 Litt ekstra luksus på en lørdag må da vel være lov💕  

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s