Min dag 7 på ketogent kosthold! 

Dag 7 imorgen, tenk det. En uke unnagjort, målet mitt nå er å holde ketose i 3 uker til (4 totalt). Men om jeg bryter da, det vet jeg nå ikke helt. Tror faktisk jeg velger å holde meg frem til jul nå, for når jeg først kommer inn i dette frister jo egentlig ingenting av fy fy mat. Da kan man jo bare ride på bølgen😊 4 ukers målet ble vel egentlig satt på bakgrunn av at jeg trengte et realistisk mål, og over såpass mange uker at jeg da vet jeg er godt plassert i vanene igjen. Samtidig som det ikke virka for hardt😀 

Ketose er min livsstil, det viser seg gang på gang! Noen kan kanskje finne det merkelig, hvordan man kan leve sånn. For min del finnes egentlig ikke noe alternativ. For det viser seg jo gang på gang, at jeg ryker på lange smeller visst ikke. For min del er det faktisk best å satse på ketogen livsstil, med utskeielser i ny og ne. Så jeg er altså ikke perfekt, men jeg satser på 90-95% ketogen kost iløpet av et år. Og noen få prosent utskeielser 😉 Slik gikk jeg ned 60 kg, så jeg vet man ikke trenger å være perfekt for å lykkes. Perfekt er ikke menneskelig heller❤️

Imorgen er det altså ny dag, og jeg tror jeg har en formening om mat. 

Frokost! 


Reker og majones igjen, bare fordi det er så himla godt. Jeg bruker ferske reker, og pille selv. Kjøper flere kilo i sånn pose på Rema og har i fryseren👌🏻😄 Når jeg skal ha reker, legger jeg dem i kaldt vann. Da tiner dem fort, så er det bare å skrelle og nyte❤️

Lunch! 


En liten «tapastallerken» med ost, sylteflesk og bringebær 😀

Middag! 


Ribberester fra forrige helg, uten poteter såklart❤️

Livsstilsendring handler ofte om planlegging! Jeg håper jeg kan inspirere dere til hva dere kan lage, og dere må jo ikke lage det samme dag som meg heller. Men håper tipsene kommer dere til gode😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s