Min 11 dag på ketogent kosthold! 

Nå går det fort frem mot advent og jul, jeg håper og tror at jeg stiller sterkt mot søtsuget når jeg nå er i ketose! Hele advent trenger liksom ikke å være et stort spisegilde, i tillegg til jula liksom. Jeg har iallefall planer om å være i ketose nå så lenge som mulig 😄 

Imorgen tror jeg det blir sånn!

Frokost! 


Eggesalat av 3 kokte egg, 40 gram majones og krydder😀

Lunch! 


Reker, jeg er altfor glad i reker.. 😅Må være ferske som jeg piller selv vel og merke😉

Middag! 


Det blir faktisk Micropizza (link til oppskrift) igjen, så godt og enkelt. Kan nytes med rømme om du vil❤️ 

Jeg har rett og slett ikke tid eller tålmodighet til å lage så mye avansert, det hender jeg slår til. Men det er nok som skjer, så da foretrekker jeg det enkelt. Iallefall i det daglige. Håper det går bra med alle sammen som har slengt seg med, eller? 

Skulle du trenge ekstra motivasjon og heiagjeng, kan du søke medlemskap i den lukka Facebook gruppen min❤️ Du finner den HER  Håper dere kan svare veldig kort på spørsmålet når dere søker medlemskap, det er der kun fordi jeg ikke gidder å legge til «spammere» i gruppen. Er ikke alltid like lett å skille på det, så du trenger ikke svare langt og veldig personlig akkurat. Bare svar kort og greit😀 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s