Tacograteng med salat og rømme! 

Det er ganske så travelt om dagen, jeg har plutselig masse energi til å gjøre masse i huset🙈 Snart er alt i orden til julepyntingen her hjemme, og jeg digger at det endelig er orden i det meste ❤️ 

Men sånn er det, jeg rekker ikke å oppdatere bloggen hver eneste dag. Men jeg prøver så godt som jeg kan. En ting er sikkert, ketolivet går så det suser. Full kontroll, og imorgen er det dag 14. På mandag starter altså den 3 uken, og første mål var 4 uker. Jeg satser allikevel på å spise ketose mesteparten av desember også, iallefall så mye som mulig frem til jul. 

Jeg får en del spørsmål rundt vekta mi, og om jeg går nedover i vekt! Jeg sjekka etter første uka, hadde da mista 1,9 kg. Men jeg vil si, som jeg har sagt maaaaange ganger nå! Vekt er ikke hovedfokus, hovedfokus er helse og energi. Selvsagt vil jeg nedover i vekt, men jeg er ikke så innmari opphengt i det! Skal gjerne gi dere en status på det innimellom, men jeg stresser fint lite på det området!😊

Jeg ønsker gjerne å dele en superduper enkel oppskrift på Tacograteng! Den er så enkel å lage, og perfekt å tilpasse de som spiser lchf og de som ikke gjør❤️ Er bare å enten droppe lefse/nachos, og de som vil kan spise det. 

Tacograteng! 3-4 pers.

 • 2 løk 
 • 2 paprika 
 • 1 karbonadedeig eller kjøttdeig
 • Tacokrydder (Oppskriftsforslag) eller du kan kjøpe sukkerfritt tacokrydder på Rema tror jeg. 
 • Ost til topping 
 • Rømme og salat til servering 

Gjør sånn! 

 • Steik kjøttdeig, løk og paprika.  
 • Tilsett tacokrydder til ønsket smak 
 • Hell over i ildfast form, topp med raus mengde ost 
 • Stekes på 200 grader til osten er passe gyllen, ca. 20 min. 
 • Server med rømme, grønn salat og evt. nachos/lefser til ikke-lavkarbere Dette er utrolig enkelt, og jeg har fått litt dilla kan man si😬 Vi har hatt dette nesten hver eneste fredag i det siste, etter at lille prinsen har lagt seg. Så koser vi oss litt med god mat ❤️ 

Bare å prøve, enklere blir det iallefall ikke. Utrolig kjapt og godt. 

Imorgen skal jeg prøve å få slappe mer av, og kanskje få tid til å blogge en ketosedag igjen😉 Jeg har bare litt problemer med å sitte stille om dagen 😳😂 Men jeg burde egentlig, for jeg klarer knapt bevege hodet pga musklatur som har klikka for 2 gang på kort tid…… Men men, å sitte stille er jo kjedelig 😂Synes Sander også forresten, her han freser rundt i hele huset dagen lang😬

God helg alle💕

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s