Sånn er situasjonen nå 4 uker etter!

Hei alle sammen.

Jeg har (dessverre) ikke hatt kjempegod tid til å blogge siste tiden, men skal prøve å få oppdatert litt oftere igjen nå fremover.

Jeg har ikke vært borte fordi det ikke går bra, for det gjør det. Jeg har nådd mitt første mål nå, nemlig 4 uker i ketose 😀 Det var liksom det første delmålet jeg satte meg, da jeg for alvor begynte igjen. Det har jeg nå gjennomført, med glans vil jeg si. Selv om det har vært travelt, og selv om det har vært netter med ekstremt lite søvn innimellom.

Enkelte dager har det holdt hardt, men de fleste dager har det vært enkelt 😊Fokuset mitt er bra, og jeg fortsetter fremover mot jul. Det jeg kan si med en gang, er at det nok garantert blir noen utskeielser i desember. Men mitt mål for desember, er å holde utskeielsene såpass nede og såpass små at jeg holder vekta. Så får jeg se hvordan det går, jeg har klart det før😀

Jeg har gått ned 3 kg ca nå, de siste 4 ukene. Det må jeg si er rimelig bra bonus, til å egentlig ikke ha vekttap som mål nå før jul. Er veldig, veldig fornøyd kan man si om det 💪🏻

Igår på første søndag i advent spiste jeg kake da, må jeg innrømme. Jeg drakk også litt sukkerfri julebrus, og jeg bruker ikke spise noe særlig av sukkerfri søtsaker og igår var første glasset sukkerfri brus på 4 uker.

Kaken jeg spiste er den meget populære oppskriften min på suksessterte (link). Den er sukkerfri, men smaker minst like godt som orginalen om du følger oppskriften❤️ Kan garantere deg suksess vil jeg påstå😉

Det smakte rimelig fantastisk 😅 Men jeg har ikke hatt noen problemer idag, verken med søtsug eller annet. Men det henger nok sammen med at det var sukkerfritt, og at jeg har lagt meg vanen og verken drikke eller spise sånt for tiden. Så idag var det vann til drikke igjen, og ingenting søtt og spise.

Ellers var middagen igår ribbe, metter jo veldig godt det. Er jo egentlig veldig mye julemat i desember, som er en lavkarbers drøm. Om man bare kutter på det søte.

Jeg har planer om å lage hjemmelaget sylteflesk snart, og tenkte å dele det med dere her på bloggen. Så tenkte jeg å prøve å dele litt julegodis, siden det tross alt snart er jul 🎄

Kort fortalt går det altså veldig bra om dagen, jeg føler meg også mer som meg selv igjen. Som om kroppen har begynt å komme tilbake i sitt vanlige gjenge, og da er det med en gang lettere for meg kjenner jeg. Det er en påkjenning å gå gravid, og det første året etterpå er også en påkjenning.

Nettopp derfor er det viktig å gi seg tid etter en fødsel, og ikke være altfor hard med seg selv.

Ellers håper jeg alle dere har det fantastisk flott, og koser dere litt med førjulstiden❤️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til Sånn er situasjonen nå 4 uker etter!

  1. bestemor duck sier:

    Du er en inspirasjon for mange _ meg inkludert. Men du…har du en julemann oppskrift som smaker julemann?? jeg har forsøkt den ène jeg har funnet på nettet, men den smakte ikke julemann…det var nedtur kan du tro 😉 Faktisk eneste julekaken jeg ordentlig liker, når det gjelder småkaker…og som jeg savner sååååå Ha en flott adventstid, og tusen takk for alt du deler på bloggen din.
    Klem fra bestemor duck 🙂

    • Lavkarbotips sier:

      Hei 😀 vet du, der må jeg skuffe deg dessverre. Har ikke laget julamanner, og jeg kan også forstå at du ble skuffet om du har prøvd. Min egen erfaring er at sånn type bakst er veldig vanskelig å få til å bli noenlunde det samme… Personlig synes jeg godteri er lettere å få til og enkelte kaker blir bra. Som suksessterten for eks. Men kjeks ol har jeg ikke god erfaring med, mulig andre har da, selv om jeg ikke har det 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s