2018 velkommen skal du være!

Da er 2017 historie, og 2018 er hjertelig velkommen. Fokuset på vekttap er tilbake for fullt, jeg er selvsagt i gang med strikt lchf/ketose og det går veldig fint. Første uken nå er jeg ikke såååå nøyaktig på hvor mye jeg spiser, men er veldig nøyaktig på at karbohydrater skal være under 20 gram totalt pr. dag.

Når 2019 er like rundt hjørnet, håper jeg at vekta skal vise 20 kg mindre. Sånn ca. iallefall. Jeg gråter ikke om det blir noen mindre, og gråter iallefall ikke om det blir noen flere. Målet er å jobbe konsekvent med vekttap, og mer kan jeg ikke gjøre. Viktig å huske for alle dere andre også, du kan bare gjøre så godt du kan. Så lenge du spiser riktig og ikke jukser, kan du faktisk ikke gjøre mer 😊

Jeg er også i full gang med å forberede jobbstarten min, nettbutikken åpner igjen ved midnatt 9.jan og 9.jan er første dagen min i jobb etter permisjon. Må jo innrømme at jeg er nervøs, etter nesten et år borte.

Jeg spiser som alltid veldig enkelt om dagen, er så avhengig av det når det er mer enn nok å henge fingrene i. Det går mye i mat som:

  • Boks med makrell i tomat med majones
  • Ost
  • Kyllingklubber med grønnsaker

Jeg drikker kun vann og sort kaffe nå. De eneste melkeprod. jeg spiser nå er ost og smør. Annet har jeg kutta ut for nå, fordi det rett og slett har en tendens til å bli unødvendige kalorier for min del. Spesielt kremfløte i kaffen er en synder for meg.

<<<
i jeg er ganske heldig, og har mye rester av deilig julepålegg i fryseboksen. Denne enkle julesylte laget jeg før jul, angrer ikke et sekund.

<<<
ers har jeg fremdeles dilla på denne. Har inntrykk av at denne er enten elsket eller hatet, jeg elsker den❤️ Hele 50% fett i osten, perfekt for ketose.

Etterhvert når jeg er ordentlig i gang igjen, skal jeg begynne med periodisk faste igjen. Da det har hatt veldig god effekt på meg tidligere, så satser på det samme nå. Om du vil lese mer om periodisk faste, kan du gjøre det her (link) På kommende mandag, starter jeg også kalorikontroll👌🏻

For de som eventuelt måtte lure på om det er nødvendig, har jeg ikke et fasitsvar på det😉 Utrolig mange lykkes ved å bare telle karbohydrater, og spise etter kroppens signaler. Mens andre igjen må ha en oversikt over inntak, for å sikre seg om å verken spise for lite eller for mye. Der må hver enkel prøve seg frem.

Min 2018 reise er herved i gang, hver mandag fremover skal jeg dele ukas resultater. Nå er det alvor ❤️ Jeg vil ha tilbake hun her til jula igjen😀 Ikke bare pga. utseende, men pga den fantastisk gode helsa jeg hadde her.

Bye bye permisjonskilo 🤣 Dere vil ikke bli savna.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s